Beşiktaş Semih Kılıçsoy'a Paha Biçemiyor

Beşiktaş, henüz 18 yaşındaki gol makinesi genç yıldızı için paha biçemiyor. Daha önce 25 milyon Euroların konuşulduğu Semih için siyah-beyazlıların 35-40 milyon Euro transfer bedeli isteyeceği belirtiliyor.

Türk futbolunun son yıllarda yetiştirdiği ender yetenekler arasında gösterilen Beşiktaş’ın yıldızı Semih Kılıçsoy oynadığı her karşılaşmada değerine değer katıyor.

Görev aldığı kısa sürede siyah-beyazlıların gol yükünü omuzlayan genç yıldız, attığı 9 golle takımın en golcü ismi oldu.

Beşiktaş’ta sözleşmesini 2028 yılına kadar uzatan başarılı oyuncunun Avrupa’dan talipleri artıyor. Özellikle, İngiliz, Alman ve İspanyol kulüplerin peşinde olduğu Semih Kılıçsoy’a Beşiktaş paha biçemiyor.

TÜRKİYE’NİN EN PAHALI TRANSFERİ OLABİLİR

Sözleşmesinde serbest kalma bedeli bulunmayan 18 yaşındaki yeteneği Beşiktaş kolay kolay bırakmak istemiyor. Avrupa’nın şimdilik 8 dev kulübünün transfer listesinin en başında yer aldığı belirtilen Kılıçsoy için Beşiktaş 35-40 milyon Euro gibi bir rakam talep etmeye hazırlanıyor.

Beşiktaş, Semih Kılıçsoy’u iddia edildiği gibi 40 milyon Euro gibi bir rakama satması durumunda genç yetenek Türkiye’nin en pahalı transferi olacak.

Adı geçen kulüplerin transfer için ilk fırsatta Hasan Arat’ın kapısını çalması bekleniyor.

YÖNETİM TEKLİFLERİ DOĞRULADI

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, genç yetenek ile ilgili transfer haberlerini doğruladı.

Uçar, yaptığı açıklamada Semih Kılıçsoy’u uzun süre takımda tutamayacaklarının bilincinde olduklarını ifade etti.

Semih Kılıçsoy’un Türk futbolu adına çok büyük bir şans olduğunu ve böyle bir oyuncunun Beşiktaş’tan çıkmış olmasın da ayrıca gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Uçar, Kılıçsoy’un son yıllarda yetişmiş en yetenekli oyunculardan birisi olduğunu vurguladı.

Uçar, Semih için şuanda dahi tekliflerin olduğunu ve sezon sonu bu teklifleri değerlendirmeye başlayacaklarını belirtti.

Bakmadan Geçme