Beşiktaş 5 Maçlık Galibiyet Hasretine Son Verdi

Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş kendi sahasında Ankaragücü'nü 2-0 mağlup ederek evindeki 3, ligdeki 5 maçlık galibiyet hasretine son verdi.

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş ile Ankaragücü Tüpraş Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

Ligde 5 maçtır kazanamayan ve Teknik Direktör Fernando Santos ile yollarını ayıran siyah-beyazlılar, Ankaragücü karşısında etkili oyunuyla galibiyet hasretine de son vermiş oldu.

Karşılaşmaya Serdar Topraktepe yönetiminde çıkan Kartal, Ankara ekibini Ernest Muci ve Muleka'nın golleriyle 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü'nü konuk eden Beşiktaş, rakibini 2-0 mağlup etti ve ligde 5 maç sonra hanesine 3 puan yazdırmayı başardı.


Beşiktaş, karşılaşmaya hızlı başladı. Siyah-beyazlı takım, karşılaşmanın 18. dakikada Ernest Muci'nin ceza sahası dışından attığı güzel golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

MULEKA SKORU BELİRLEDİ

Beşiktaş, 67. dakikada skoru 2'ye çıkardı. Rashica'nın kullandığı kornerde kalabalık arasında iyi yükselen Jackson Muleka, düzgün bir kafa vuruşuyla direkten ağlara yolladı ve karşılaşmanın skorunu belirledi.

5 MAÇ SONRA 3 PUAN

Teknik direktör Fernando Santos ile yolları ayırdıktan sonra takımı Serdar Topraktepe'ye emanet eden Beşiktaş, Topraktepe yönetimindeki ilk maçından galibiyetle ayrıldı. Siyah-beyazlılar, Süper Lig'de 5 maç sonra hanesine 3 puan yazdırmayı başardı.

Beşiktaş Serdar Topraktepe yönetiminde çıktığı 4 karşılaşmadan 3 galibiyetle ayrıldı.

Siyah-beyazlılar aldığı bu galibiyetle puanını 51'e yükseltti.

Bakmadan Geçme