• Haberler
  • Magazin
  • Bensu Soral Hastalığı Ne? Bensu Soral Kaç Yaşında?

Bensu Soral Hastalığı Ne? Bensu Soral Kaç Yaşında?

Ünlü oyuncu Benus Soral hastalığı ile gündem oldu. Kalbinden dolayı bir sorun yaşadığı belirtilen Soral'ın hastalığı merak ediliyor.

Başarılı oyuncu Bensu Soral'ın sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği haberlerinin ardından korkutan bir gelişme yaşandı. Soral'ın hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Geçtiğimiz yıllarda boşanacaklarına dair haberlerle gündeme gelene ünlü çift Bensu Soral ve Hakan Baş, sağlık sorunlarıyla uğraşıyor.

Geçtiğimiz yıl, eşinin kalp rahatsızlığıyla mücadele ettiği ortaya çıkan Hakan Baş, ciddi bir operasyon geçirmişti.

Şimdi ise, Bensu Soral'ın da sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği haberi geldi.

KALBİNDE RİTİM BOZUKLUĞU VAR!

Kendini kötü hissedince hastaneye kaldırılan Soral'ın, kalbinde ritim bozukluğu olduğundan şüpheleniliyor. Taburcu olan Soral'ın evinde dinlendiği aktarıldı.

BENSU SORAL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Bensu Soral Baş (23 Mart 1991; İnegöl, Bursa), oyuncudur. Aynı zamanda kendisi gibi oyuncu olan Hande Soral'ın kardeşidir. Mobilyacı bir babanın kızı olarak İnegöl'de doğdu, Bedirhan adlı bir çift yumurta ikizi vardır. İnegöl Turgutalp Anadolu Lisesinden mezundur.

Hâlen Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde grafik üzerine eğitim görmektedir. Ablası Hande Soral'ın desteğiyle oyunculuğa başladı. İlk defa Yol Ayrımı dizisi ile oyunculuğa başladı. 2008'de vizyona giren Vicdan dizisinin oyuncu kadrosunda yer almıştır.

Daha sonra Boynu Bükükler isimli gençlik komedisi dizisinde ana karakterlerin biri olan Miray'ı, 2015'te ise Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Aslı Metiner karakterini canlandırdı. Ayrıca Murat Dalkılıç'ın "Kader" adlı şarkısına çekilen klipte yer aldı. Oyuncu 2016-2017 yılları arasında yayımlanan ve büyük reyting toplamış "İçerde" adlı dizide Çetin Tekindor'un canlandırdığı "Kebapçı Celal"in avukatlığını yapan Melek karakterini canlandırdı.

2019 yılında Organize İşler: Sazan Sarmalı adlı sinema filminde Nazlı Noyan karakterini canlandırdı.