• Haberler
  • TV
  • Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisi Bugün Var mı? 23 Nisan Salı

Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisi Bugün Var mı? 23 Nisan Salı

Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisi Bugün Var mı? 23 Nisan Salı... ATV'nin Pazartesi günleri izleyici ile buluşan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin bugün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisi Bugün Var mı? 23 Nisan Salı

Ben Bu Cihana Sığmazam 64. Bölüm Özeti:

Cezayir, Serkan'ın ölümü sonrası büyük bir üzüntü ve öfke içindedir. Erman, kendi oğlunu öldürmesinin duygusal sonuçlarıyla kontrolü kaybetmeye başlar. Cezayir, bu durumu görerek, Erman'ın sonunu getirecek gizli bir plan kurar.
Serkan'ın ölümünün etkisiyle Leyla karnındaki bebeği için endişelenmeye başlar. Ada'nın annesi Arzu, Fransa'daki karanlık ilişkileri nedeniyle zor durumdadır. Elif ise bir şeyler çevirdiğini düşündüğü Arzu'nun peşindedir.
Yaptığı hatayla Serkan'ın ölümüne sebep olan Behçet, Cezayir'in öfkesinden payına düşeni alır. Erman, gururu kırılan Behçet'i yanına çekmeye çalışır. Atakan, Cezayir ve Erman'ı eski masa üyelerinin de katıldığı toplantıda bir araya getirir. Gergin toplantının sonucunu belirleyecek olan Behçet'in sürpriz kararı herkesi şaşırtacaktır.

ATV 23 NİSAN SALI YAYIN AKIŞI!

bugün Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi Süper Lig maçı nedeniyle yayınlanmayacak

Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisi Bugün Var mı? 23 Nisan Salı

Oyuncular:

Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan Saban (Leyla), Ozan Akbaba (Emiraslan Gardaşov), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Ragıp Savaş (Atakan), Burak Çelik (Jean Luc), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Levent Özdilek (Erman Barka) 

MUHABİR HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme