• Haberler
  • TV
  • Ben Bu Cihana Sığmazam Bu Hafta Yayınlanmayacak mı?

Ben Bu Cihana Sığmazam Bu Hafta Yayınlanmayacak mı?

ATV'nin salı günleri izleyici ile buluşan dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'ın geçtiğimiz hafta 58.bölümü ile ekranlara gelmişti. Bu hafta 59.bölümü yayınlanması beklenen Ben Bu Cihana Sığmazam'dan üzücü haber geldi.

BU HAFTA YAYINLANMAYACAK!

Salı günlerinin vazgeçilmez dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'ın 59.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Bu hafta ATV'de Ziraat Türkiye Kupası maçları olması dolayısıyla Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine bir haftalık ara verilecek. Dizinin gelecek hafta, 5 Mart Salı günü izleyici ile buluşması bekleniyor.

ATV 27 ŞUBAT SALI YAYIN AKIŞI!

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Hapishanede zor günler geçirmekte olan Leyla’nın hayatı tehlikededir. Cezayir bir an önce Leyla’nın masum olduğunu kanıtlamak için çalışır. Cancal Aga’nın planları Leyla’nın cezaevi günlerini tehlikede geçirmesine sebep olur. Cezaevinde çıkan bir kavga nedeniyle, Cezayir'e Leyla’dan kötü haber gelir.

Erman, Cezayir’i güçsüz bırakmak için Atakan’ı öldürmek ister.


Cancal Ağa’nın, Cezayir’e olan nefreti kontrolden çıkar. Cezayir’in ürettiği silahları kaçırıp terör örgütlerine satmak istemektedir. Suçu da Cezayir’in üzerine atacaktır. Ama planı  hapishaneden yeni çıkan ve şehirdeki nakliye işlerini  kardeşleriyle organize eden Behçet  bozar. 


Artık masada yeni bir kişi vardır. Behçet