Ateş Kuşları Bugün Var mı? 19 Nisan Cuma

Ateş Kuşları Dizisi Bugün Var mı? 19 Nisan Cuma ... ATV'nin Cuma günleri izleyici ile buluşan Ateş Kuşları dizisinin bugün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor.

Ateş Kuşları Bugün Var mı? 19 Nisan Cuma

Ateş Kuşları 50. Bölüm Özeti: 

''Allah'ım sen Gülayşe'mi koru.''
Gülayşe ve Barbar birlikteliklerinin en büyük imtihanını yaşayacak, Gülayşe'nin gözyaşları Ateş Kuşları'nın yüreğini dağlayacaktır. Çino tarafından kapana kıstırılan Ali, tıkıldığı sığınakta Çino'yu bitirmeye yarayacak bir delil bulacak ama hiç tahmin etmediği biri bu delili ortadan kaldırtacaktır. Gülayşe ile içine düştükleri zorluk, Barbar'ın gizli görevindeki anahtarı olacak fakat yapacağı hamle ailesiyle, özellikle Ali'yle arasını açacak.

ATV 19 NİSAN CUMA YAYIN AKIŞI!

Ateş Kuşları 19 nisan kendi gününde 51. bölümü ile yayınlanacak

Ateş Kuşları Bugün Var mı? 19 Nisan Cuma

Oyuncular:

İlayda Alişan (Gülayşe), Hande Soral (Mercan), Burak Tozkoparan (Barbaros), Görkem Sevindik (Ali), Emin Gürsoy (Hacı Hafız), Gonca Cilasun (Hacer), Şahin Çelik (Çelik), Mustafa Kırantepe (Seyfi), Erdem Şanlı (Zıpkın), Emir Çubukçu (Sabit), Ali Önsöz (Kara), Ergül Miray Şahin (Sare), Naz Sayıner (Sultan), Kaan Sevi (Cemal), Gökçem Çoban (Ayça), Simay Eşme (Su), Ceren Köse (İnci), Umut İnan (Çocuk Ali), Almira Albay (Çocuk Mercan), Fuat Fatih Odabaşı (Çocuk Sabit), Berke Obuz (Çocuk Zıpkın), Umut Ege Baştemur (Çocuk Kara)

MUHABİR HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme