• Haberler
  • TV
  • Aslı Hünel İle Gelin Evi Haftanın Birincisi Kim Oldu? 26 Nisan Cuma 2024

Aslı Hünel İle Gelin Evi Haftanın Birincisi Kim Oldu? 26 Nisan Cuma 2024

Mutfaktaki hünerlerinden gelenek göreneklerine kadar her konuda kıyasıya bir mücadeleye girmeye hazır yeni evli gelinler, bu program tam size göre. Evlilik teklifleri, düğünler, altınlar, çeyizler ve daha fazlası bu eşsiz programda sizleri bekliyor. peki haftanın final gününde birinci olan gelin kim oldu? 26 Nisan Cuma 2024 Haftanın birincisi hangi gelin Oldu?

Haftanın sonunda kazanan gelin 50 bin TL’lik büyük ödülün sahibi olacak. Ayrıca her gün ev sahibi gelin ile eşi arasında yapılan ilişki testini kazanan gelinlere çil çil altın, 5 gelinin hafta boyunca ev hanımlığını konuşturduğu beceri oyununu kazananlara ise sürpriz hediyeler verilecek.

ÇEYİZLER SERGİLENECEK

Mutfaktaki hünerlerinden gelenek göreneklerine kadar her konuda kıyasıya bir mücadeleye girmeye hazır yeni evli gelinler, bu program tam size göre. Evlilik teklifleri, düğünler, altınlar, çeyizler ve daha fazlası bu eşsiz programda sizleri bekliyor. Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 10 Çeyrek Altın’ı kazanmak için kıyasıya yarışıyor.

Ayrıca her gün ev sahibi gelin ile eşi arasında yapılan ilişki testini kazanan gelinlere çil çil altın, 5 gelinin hafta boyunca ev hanımlığını konuşturduğu beceri oyununu kazananlara ise sürpriz hediyeler verilecek.

EŞLER ARASI İLİŞKİ TESTİ

Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü bir düzine çeyrek altını kazanmak için kıyasıya yarışacaklar. Ayrıca ev sahibi olan gelin, kendisine yapılan ilişki testini geçebilirse 1 altın daha kazanma fırsatını yakalayacak.

Aslı Hünel İle Gelin Evi Haftanın Birincisi Kim Oldu? 26 Nisan Cuma 2024

HAFTANIN BİRİNCİSİ AYÇE GELİN OLDU

Haftanın final günü olan Cuma günü Ayça Gelinin Evine misafir olduk, bU Haftanın birincisi hangi gelin oldu? Rakiplerinden en fazla Puanı olarak birinci olan gelinimiz. Ayça Gelin Oldu Toplam 19 puan alarak büyük ödül 50.000 Bin TL'inn sahibi oldu.

DİĞER GELİNLERİN PUAN DURUMU

Haftanın birinci Ayça gelin olduktan sonra diğer yarışmacılarımızın puan durumu şu şekilde;

BERFİN GELİN: 10 PUAN

SAFİYE GELİN: 17 PUAN

HİLAL GELİN: 13 PUAN

JULLY GELİN: 16 PUAN ALDI

Aslı Hünel İle Gelin Evi Haftanın Birincisi Kim Oldu? 26 Nisan Cuma 2024

 

 

MUHABİR HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme