• Haberler
  • Magazin
  • Rap Aleminde Allame ve Joker Barıştılar! İlk Şarkılarını Çıkardılar

Rap Aleminde Allame ve Joker Barıştılar! İlk Şarkılarını Çıkardılar

Türkçe rap'in en sevilen ikililerinden olan Joker ve Allame hem profesyonel olarak hem de arkadaş olarak bağlarını koparmışlardı. Uzun Yıllardır Süren küstük sonunda bitti. Türk Rap müziğinin önemli isimlerinden Allame ve Joker barıştı.

Türkçe rap’in en sevilen ikililerinden olan Joker ve Allame hem profesyonel olarak hem de arkadaş olarak bağlarını koparmışlardı.

Joker, 2012 yılında Facebook’tan yaptığı açıklamada Allame’nin de içinde bulunduğu Batarya’dan ayrıldığını açıklamıştı.

YOLLARINI AYIRDILAR

Sonrasında Allame’de bunu doğrulayan bir açıklama yaparak ikilinin hayranlarında ve rap camiasında bir şok etkisi yaratmıştı. Allame’nin 23 Nisan 2013’de yaptığı açıklama şu şekilde: “Selamlar, Joker ile yaklaşık 6 aydır yollarımızı ayırmış bulunuyoruz.

Hiçbir şekilde tekrardan bir çalışma içinde ve proje dahilinde bulunmayacağız. Bu kararın nedenlerini size anlatacak halimiz yok. Özel sebeplerden dolayı böyle bir karar aldık. Her iki tarafta bu karardan mutlu bir şekilde müzikal kariyerine devam ediyor.” Herkesin merak ettiği bir konuyu da Allame yazının devamında şu şekilde cevaplıyor: “Devrap Freestyle yarışmasında karşı karşıya geldik.

7 YILLIK DOSTUNU SATTIN

Olması gerektiği gibi freestyle kapıştık. Orada kurmuş olduğumuz cümleler tamamı ile Joker ile beni ilgilendiren ithamlardır. Buna hiç kimsenin sesini çıkarmaya hakkı yoktur. ”Am uğruna 7 yıllık dostu sattın” cümlesi Mete’nin şu anki ilişkisiyle alakası olmayıp, geçmişte yaşanılan bir olayla alakalı söylenmiş olan bir sözdür. Keza, Mete ile bunu konuştuk ve ne demek istediğimi o da iyi biliyor.”

UZUN YILLAR SONRA BARIŞTILAR

Uzun yıllardır aralarında küslük olan Joker ve Allame Barıştı. İkili uzun yıllar beraber söylediği Galaktik parçası ile sevenlerinin karşısına çıktılar.

 

 

MUHABİR

Bakmadan Geçme