• Haberler
  • Spor
  • Arda Güler'in Gol Sevinci Futbol Dünyasını Etkisi Altına Aldı!

Arda Güler'in Gol Sevinci Futbol Dünyasını Etkisi Altına Aldı!

Real Madrid'in yıldız oyuncusu Arda Güler'in attığı gol sonrasında yaptığı sevinç tüm dünya futbolunda ekol oldu.

Milli oyuncu Arda Güler, Real Madrid formasıyla çıktığı karşılaşmalarda toplamda 4 gol kaydetti. Gol attıktan sonra sevincini sağ elini kalbine götürüp sol eliyle de işaret parmağını havaya kaldırdığı gol sevinci tüm dünyada viral oldu.

ALLAH'A TEVEKKÜL EDİYOR

Milli oyuncunun "Allah'a tevekkül ettiğini ve her şeyin Allah'tan geldiğine inandığı için böyle bir sevinç gösterisi yaptığını açıkladığı gol sevincini dünya yıldızı futbolcular da yapmaya başladı. 

Başta takım arkadaşı Antonio Rudiger ve Fransız efsanesi Kylian Mbappe olmak üzere birçok yıldız futbolcu attıkları gol sonrasında Arda Güler sevinci yapmaya başladı.

ARDA REAL MADRİD'DE ÇOK SEVİLDİ

Takımının da en çok sevilen oyuncusu olan ve takımdaki yaş olarak kendinden büyük oyunculara "ağabey" diye hitap ettiği için tüm oyuncuların da kendisine "ağabey" dediğini anlatan Arda Güler'in gol sevincinin dalga dalga tüm dünya futboluna yayılması bekleniyor.

Dünya yıldızı Cristiana Ronaldo'nun meşhur gol sevincinin ardından dünya genelinde en çok beğenilen ve tekrarlanan gol sevinçleri arasında Arda Güler'in gol sevinci yer almaya başladı.

MUHABİR HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme