• Haberler
  • Oyun
  • Apex Legends'da Bıçak Nasıl Düşürülür?

Apex Legends'da Bıçak Nasıl Düşürülür?

EA Games'e bağlı Respawn Entertainment ürünü olan Apex Legends, çıktığından beri özellikle de ücretsiz olmasıyla bir hayli popüler bir oyun olmayı sürdürüyor. Oynayan oyuncuların da aklında olan sorulardan birisi bıçak nasıl düşürülür? Bu yazımızda bu sorunun cevabını vereceğiz.

Anlık 500 bin oyunculara ulaşan popüler oyun Apex Legends, çıkışından bu yana 4 yıl geçmesine rağmen her geçen gün daha fazla oyuncuya ulaşıyor. Ücretsiz olmasının yanı sıra hızlı ve zevkli oynanışı sebebiyle de oyuncuların gözdesi olan oyun, içerisinde birçok kozmetik eşya da barındırıyor. Oyundaki karakterlere özel bıçaklar da bu kozmetiklere dahil. Ancak bu bıçaklar diğerlerinden biraz daha farklı.

Bıçaklar ve Prestij skinler nasıl alınır?

Oyunda bıçaklar ve prestij skinler parayla değil, yalnızca Heirloom denilen puanlar ile alınabiliyor. Bu puanlar da yine parayla satın alınamıyor, bu puanları elde etmenin bir tek yolu var; kasa açmak. Evet, oyunda yalnızca Apex pack denilen kasalardan bu Heirloom puanları düşüyor. Tek seferde 150 Heirloom puanı düşüyor, bu da istediğiniz bir bıçak veya Prestij skini almak için yeterli bir sayı. Puanların kasadan düşme olasılığı ise 500 kasada 1 ihtimal. Yani açtığınız 10. Kasada da düşebilir, 499’uncu kasada da. Bu tamamen şansa bağlı olsa da oyuna gelen yeni güncelleme ile level sınırının kalmasından sonra siz de oyunu oynayarak bedavaya bıçak sahibi olabilirsiniz. Ancak bunun için oyunu oldukça fazla oynamanız gerekebilir.

Bakmadan Geçme