• Haberler
  • TV
  • Müge Anlı'da Aile İçi Aşk Yaşayan Anne ve Oğul İçin Yakalama Kararı Verildi

Müge Anlı'da Aile İçi Aşk Yaşayan Anne ve Oğul İçin Yakalama Kararı Verildi

Müge Anlı'da 3 Mayıs Cuma Günü geçmiş Programda yayına katılan Umut'un eşi ve oğlunun Aşk yaşamasında dolayı ve yasaklı madde şüphesinden dolayı yakalama kararı çıkartıldı.

Umut Yetik Kızını aramak içim Müge Anlı'ya başvurdu. Ama 9 yıllık evli olduğu Tuğçe Akpençe ile birinci evlilikten olduğu Oğlu Mustafa ile kaçtığını açıklamış ve İlk evliliğinden olan Mustafa İle Tuğçenin 10 aydır ilişkilerin olduğu itiraf etmişlerdi.

BABA KIZINA KAVUŞTU

Eşi ve oğlu Mustafa Beraber kaçarken yanlarında kaçırdıkları 8 yaşındaki  kızları Melodiyi kurtarmak için Baba Umut Müge Anlı'ya başvurmuştu. Aile bakanlığınında olaya dahil olması ile Küçük kızın Aşk yaşayan Anne ve oğullarından alınıp, babaya verilmesi kararlaştırıldı, Baba uzun zaman sonra kızına kavuştu.

Aile İçi Aşk Yaşayan Anne ve Oğul İçin Yakalama Kararı Verildi

ANNE VE OĞUL BABAYA KUMPAS KURDULAR

Aşk yaşayan Anne ve Oğul, Umut'u hapise attırmak için oğlunun iş bahanesi ile otobüs ile başka şehire gönderirken çamtasına koydukları uyuşturucu madde'den dolayı Umut İçin dava açılmıştı. Bu davadan dolayı Bakanlık kızı babaya veremiyordu, İlerleyen bölümlerde Anne Tuğçe'nin pişman olup Kızın babasına verilmesini o kızıma çok iyi bakar kızımın babasına verilmesini  istiyorum dedi, Bunun üzerine bakanlık olayı iyice araştırmak için harekete geçti.

Aile İçi Aşk Yaşayan Anne ve Oğul İçin Yakalama Kararı Verildi

YAKALAMA KARARI ÇIKARTILDI

Eşinin çantasına oğlu ile irtibatlı olarak uyuşturucu madde kayan Tuğçe ve Mustafa İçin Yakalama kararı çıkartıldı. Daha önceleri beraber Umut'u 5 defa ihbar ettikleri ortaya çıkan Müstafa ve Tuğçe Uyuşturucu Madde'yi nereden ve kimden temin ettiklerinin ortaya çıkması için yakalama kararı çıkartıldı.

 

MUHABİR