3 Cisim Problemi 2. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Tarihin en iyi bilimkurgu eserlerinden birisi kabul edilen 3 Cisim Teorisi kitabının Netflix tarafından yapılan dizi uyarlaması karışık yorumlar almasına rağmen 2. Sezonu merakla bekleniyor. Peki dizinin ikinci sezonu ne zaman çıkacak?

3 Cisim Problemi konusu

 

3 Cisim Problemi, uzaylıların dünyayı işgali gibi aslında görünürde oldukça klişe bir konuya oldukça farklı ve bilimsel şekilde yaklaşıyor. Uzaylıların kendi gezegenlerinde yaşamın yok olma tehdidine karşı topluca göç ettikleri sırada insanoğlunun yolladığı radyo sinyalleri kendilerine ulaşır. Sinyali alan uzaylının uyarılarına rağmen sinyali gönderen bilim insanı, sinyali tekrarlar ve uzaylılarla iletişime geçer. Bunun üzerine zaten yeni bir yuva arayan uzaylılar dünyaya gelmeye karar verir ancak bir sorun vardır. İnsanoğlunun teknolojisi henüz kendileriyle yarışacak seviyede olmasa bile dünyaya varmalarına 400 seneden fazla vardır. Bu süre içinde insanoğlu mevcut ilerleme ivmesini arttırmayarak devam ettirse bile kendilerini çok rahat bir biçimde geçeceklerdir. İnsanoğlu ise hem uzaylıları bulmanın şokundan çıkıp hem de gelişlerine hazırlık yapmak zorundadır.

 

3 Cisim Problemi 2. sezon ne zaman gelecek?

 

Dizinin 2. sezonu aslında şu an için onaylanmış değil. Yüksek çekim maliyetleri sebebiyle Netflix onay vermeye çekinse de izlenme sayılarının yüksekliği sebebiyle onay almasına kesin gözüyle bakılıyor. Dizi onay aldıktan sonra çalışmalar anında başlasa bile 2. sezonu en erken 2025 yılının yaz aylarında görebileceğimiz bir gerçek.

MUHABİR HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme