• Haberler
  • TV
  • Yargı Gelecek Hafta Neler Olacak? 91 Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Yargı Gelecek Hafta Neler Olacak? 91 Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisi 90. bölümünde heyecan dolu bir sahne ile son buldu. 91. bölüm ne neler olacak? Gelecek hafta Yargı'da neler yaşanacak? 91. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yargı Gelecek Hafta Neler Olacak? 91 Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kanal D'nin heyecan dolu dizisi pazar günler saat 20:00'da izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. 

90. bölümde Tuğçe'ye yaptıklarının cezasını çeken suçluların ölümüne sağlayan Eren komserin açığını yakalamayan ılgaz savcı dosyayı kaptmaya karar verir. 

YEKTA İLE İCLAL SAVCI HANGİ KONUDA ANLAŞTI

Diziye girdiği günden beri avukat Yekta Tilmen'in belalısı olan İclal savcı, Yelta ile anlaşma yapar ve dot olurlar. İclal savcı babasının katillerinin peşine düşecek ve Yekta Tilmen'den bu hususta yardım alacaktır. 

ILGAZ SAVCIYI KAÇIRAN KİM?

21 Nisan pazar günü ekranlara gelen yargı dizisinin 90. bölümünün son sahnesinde Ilgaz savcı bir taksinin bağajında elleri ve ayakları bağlı halde görünüyor. 

Tüm izleyicinin merak ettiği husus; Ilgaz savcıyı kim hangi sebeple kaçırdı? Diziye ilk defa giren bir araç ve şahısla yayınlanan son sahnede Ilgaz'ı kaçıran kişinin geçmişte yürüttüğü bir soruşturmadan kaynaklı olduğu aşikar.

OSMAN ZÜMRÜT'ÜN TUZAĞINA DÜŞECEK Mİ?

Zümrüt için eşinden boşanan Osman'ın Zümrüt'ün kendisi için kurduğu tuzağı farkedip etmeyeceği dizide en çok merak edilen olaylardan oldu. Zümrüt'ün gönderdiği fotoğraflarda ki detayı Osman farkedebilecek mi? Zümrüt'ün Osman'ı ikna edebilmek için gönderdiği villa fotoğrafları ve yatak odası fotoğrafında ki detay izleyicinin gözünden kaçmadı. Gün içerisinde Osman ile buluştuğunda dudağında yaralar olan Zümrüt'ün yataktan gönderdiği fotoğraflarda ise bu yaranın olmadıği dikaktlerden kaçmadı.

YARGI FRAGMANI HANGİ GÜN YAYINLANIYOR?

Dizinin yayın günü olan pazar günü dizi bitiminde fragmanı yayınlanmamakta olup, Pazartesi günü akşam saatlerinde gelecek bölümün ilk fragmanı izleyici ile buluşmaktadır. 

Her hafta 2 fragmanı yayınlanan dizinin ikinci fragmanı ise çoğunluk Perşembe günü ekranlarda oluyor.