• Haberler
  • TV
  • Yağmur Taktaş Neden Öldürüldü? İşte Benim Stilim Yarışmacısı Öldürüldü

Yağmur Taktaş Neden Öldürüldü? İşte Benim Stilim Yarışmacısı Öldürüldü

TV8'de yayımlanan işte benim stilim yarışmasında adını duyurarak şöhrete kavuşan güzel yarışmacısı Yağmur Taktaş Amerika da eski sevgilisi tarafından öldürüldü.

TV8'de yayımlanan işte benim stilim yarışmasında adını duyurarak şöhrete kavuşan güzel yarışmacısı Yağmur Taktaş Amerika'da eski sevgilisi tarafından öldürüldü.

ADANAYA CEZANESİ GETİRİLDİ

Blog Yağmur hesabına yer alan mesaja göre, Yağmur Taktaş arefe günü Amerika'da eski sevgilisi tarafından cinayete kurban gitti. Genç kadının cenazesi ailesiyle yaşadığı Adana'ya getirilerek defnedildi.

Yağmur Taktaş Neden Öldürüldü? İşte Benim Stilim Yarışmacısı Öldürüldü

ANNESİNE ÖLÜM GELİR DEMİŞ

Eski sevgilisiyle sorunlar yaşayan Taktaş'ın annesine daha önce "Benim ölüm Türkiye'ye gelir" dediği de ileri sürüldü. Bunların yanı sıra Taktaş'ın canına kıyan eski sevgilinin genç kadının Instagram hesabındaki profil fotoğrafına Chucky karakterini koyması şaşkına çevirdi.

Yağmur Taktaş Neden Öldürüldü? İşte Benim Stilim Yarışmacısı Öldürüldü

YAĞMUR TAKTAŞ KİMDİR?

Yağmur Taktaş 1996 yılında Adana'da dünyaya geldi.  Adana Anadolu Lisesi'nde okuyan, spor ve modaya ilgisi olan Taktaş, 2016 yılında İşte Benim Stilim yarışmasına katılmıştı. İşte Benim Stilim'den sonra da popülerliğini sürdüren Taktaş, modellik ve reklamcılık gibi alanlarda çalışmalar yapmıştı.

MUHABİR HABER MERKEZİ