• Haberler
  • Gündem
  • Vatandaşa Müjde! Bayramdan Önce Hesaplara Yatmış Olacak

Vatandaşa Müjde! Bayramdan Önce Hesaplara Yatmış Olacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini Kurban Bayramı öncesinde öne çektiklerini belirterek, bugün itibarıyla hesaplara yatıracaklarını açıkladı.

Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini Kurban Bayramı öncesinde önce çektiklerini ve bugün itibarıyla hesaplara yatıracaklarını duyurdu. Bakan Göktaş, bu çerçevede hanelere toplam 4 milyar TL'lik bir ödeme yapılacağını bildirdi.

SOSYAL YARDIMLAR DEVAM EDECEK

Bakan Göktaş, sosyal hizmetler anlayışlarının kapsayıcı olduğunu vurgulayarak, ihtiyaç sahiplerine yönelik sosyal yardımları sürdürdüklerini belirtti. Büyüyen ve gelişen Türkiye'nin refahını vatandaşlarla paylaşma konusundaki kararlılıklarını da dile getirdi.

4 MİLYAR TL ÖDEME YAPILACAK

Türkiye Aile Destek Programı çerçevesinde her ay düzenli olarak hanelere destek sağladıklarını ifade eden Bakan Göktaş, "İhtiyaç sahibi hanelere yönelik hayata geçirdiğimiz desteği devam ettiriyoruz. Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini Kurban Bayramı dolayısıyla önce çekerek, bugün itibarıyla hesaplara yatırıyoruz. Bu kapsamda hanelere toplam 4 milyar TL ödeme yapacağız." açıklamasında bulundu.

Bakan Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında yapılan ödemelerle bugüne kadar toplam 84,3 milyar TL'lik destek sağlandığını belirtti.

Sosyal yardım programlarının etkinliğini artırma çabalarına değinen Bakan Göktaş, "Gelişen ve değişen hayat koşullarını göz önünde bulundurarak sosyal yardım programlarının etkinliğini artırıyoruz. Bu kapsamda sosyal yardımlarımızı bütüncül bir şekilde uyguluyoruz. Hiçbir ayrım yapmadan eşit ve adil hizmet prensibiyle toplumun tüm kesimlerine ulaşıyoruz." şeklinde konuştu.

MUHABİR

Bakmadan Geçme