Ünlü Fenomen Rachel Araz Trafik Kazası Geçirdi

Sosyal medyanın tanınmış isimlerinde Rachel Araz Trafik kazası geçirdi. Sosyal medya hesabından kaza yaptığını duyuran ünlü fenomenin durumu nasıl?

Sosyal medyanın tanınmış isimlerinde Rachel Araz Trafik kazası geçirdi. Sosyal medya hesabından kaza yaptığını duyurdu.

Yapılan açıklama şu şeklide:

"Korkunç bir pazar günü geçiriyorum. Ölümden döndüğüm bir kaza geçirdim.En sol şeritte tek başıma otobanda giderken başka bir araç bana yandan tam dik açıyla çarptı.

Ünlü Fenomen Rachel Araz Trafik Kazası Geçirdi

Beni akan trafikte tur attırarak ters çevirdi. Hava yastıkları patladı, araç durduğu anda o şokla kapımı açıp çimenlere koştum başka biri daha çarpmasın diye. Sonrası ambulans, polis, hastane."

ÇOK ŞÜKÜR İYİYİM

"Binlerce şükür ki iyiyim ama yaşadığım travmayı bir saniye dahi unutamıyorum. O saniyeler sadece şunu düşündüm, demek böyle ölüyor insanlar trafik kazalarında. Siz ne kadar dikkat ederseniz edin başınıza bu gelebiliyor."

"Sinir sitemim çöktü, durmadan ağlıyorum. Allah korudu, başka bir açıklaması yok. İyi ki yalnızdım şükürler olsun ki, aksini düşünmek dahi istemiyorum

Ünlü Fenomen Rachel Araz Trafik Kazası Geçirdi

RAVHEL ARAZ KİMDİR?

Ünlü Influencer 24 Mart 1988'de İstanbul'da dünyaya geldi. Sion Fransız Lisesinden mezun olan Araz, Notre Dam de okudu. Lisans eğitimini ise Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Bölümünde yaptı.

Rachel Araz, geçtiğimiz yıllarda Beymen'de Kurumsal İletişim ve Pazarlama Bölümünde çalıştı.
Aynı zamanda Balenciaga Türkiye'nin Marka Temsilciliği, Satın Alma ve Ticari Planlama departmanlarında da görev yaptı.

Ünlü Fenomen Rachel Araz Trafik Kazası Geçirdi

Halen çeşitli markalarla çalışmalarına devam eden başarılı Influencer, Sosyal Medya Danışmanlığı ve İçerik Editörlüğü yapmaktadır.Rachel Araz blog yazmaya üniversite yıllarında başladı.En sevdiği kombinasyonları ve tasarımları bu blogda paylaşan Araz, daha sonra siteyi e-ticaret sitesine dönüştürdü.Babası mühendis olan sosyetik güzelin annesi ise avukattır, fakat annesi Rachel Araz, 17 yaşındayken vefat etti.

Sosyetik güzel Rachel Araz, Santa Farma İlaç Sanayi sahibi Sami Kiresepi ile 2016 yılında dünyaevine girdi. Çiftin, Galia ve Lionel adında 2 çocukları var.

MUHABİR

Bakmadan Geçme