• Haberler
  • Gündem
  • Ümit Özdağ'dan Üye ve Teşkilatlarına Provakasyon Uyarısı

Ümit Özdağ'dan Üye ve Teşkilatlarına Provakasyon Uyarısı

DEM Parti'den Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Zeydan'ın mazbatasının verilmemesi nedeniyle Van'da başlayan olaylar bir çok ile yayılmış durumda. Zafer Partisi'nden üye ve teşkilatlarına olaylara karışmamaları konusunda uyarı geldi.

DEM Parti'ye yönelik açıklamalarıyla gündeme gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Adullah Zeydan'a mazbatasının verilmemesi sonrasında Van'da başlayan ve Türkiye'nin birçok bölgesine yayılan olaylara karşı üye ve teşkilatlarına provakasyon uyarısında bulundu.

Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, olaylara karşı soğuk kanlı yaklaşılmasını istedi.

GÜVENLİK GÜÇLERİNDEN YARDIM İSTEYİN

Özdağ, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Zafer Partisi teşkilat yetkililerine talimatım, Zafer Partisi üyelerine çağrımdır; Van merkezli başlayan ve bir çok ilimize yayılmak istenen PKK-DEM terör eylemlerini soğukkanlılık ile izleyelim.

Bazen hiç bir şey ilk göründüğü gibi değildir, bilelim. Hiç bir yerde olayların içinde olmayalım. Partimize ve partililerimize yönelik bir saldırı girişimi olur ise güvenlik güçlerinden gerekeni yapmasını bekleyelim ve Genel Merkeze bilgi verelim.

Türkiye Cumhuriyeti onu yanlış yöneten ve yıpratan bu iktidardaki ve muhalefetteki kadrolara rağmen büyük bir devlettir."

Bakmadan Geçme