• Haberler
  • Siyaset
  • Tepkiler Çığ Gibi! CHP Lideri Özgür Özel'den Taha Karagöz Açıklaması

Tepkiler Çığ Gibi! CHP Lideri Özgür Özel'den Taha Karagöz Açıklaması

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti'ye yakınlığı ile bilinen gazeteci Taha Karagöz ile görüşmesi tartışma konusu olup tepki çekince konuya ilişkin açıklama yapmak zorunda kaldı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, iktidara yakın isimlerden biri olarak gösterilen Taha Hüseyin Karagöz ile TBMM'de görüşmesi büyük yankı uyandırdı. Gelen eleştiriler ve tepkiler sonrası Özel, açıklama yapmak durumunda kaldı.

Siyasette 'yumuşama' rüzgarları esmeye devam ederken CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in iktidara yakınlığıyla bilinen ve "trol" olarak anılan Taha Hüseyin Karagöz ile makamında yaptığı görüşmesi CHP kanadından çok büyük tepki çekti.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Karagöz, "Ankara'daki son durağım CHP lideri Sayın Özgür Özel oldu. Yine kibar ve samimi bir ev sahibiydi. Siyasette ortamı yumuşatacak adımların yenilerini planlıyor. Sadece görüşmek bağlamında değil, sahiplenmeyi de katıyor. Türk politikası adına umut verici gelişmeler doğrusu" ifadelerini kullandı.

Karagöz'ün paylaşımının ardından CHP'ye yakın sosyal medya kullanıcıları ve gazeteciler arka arkaya tepki yorumları yaptı.

Özgür Özel'i çok ağır eleştiren vatandaşlar ve gazeteciler, CHP'yi AK Parti'ya yakınlaşmakla suçladı.

KAPIDAN ÇEVİREK HALİMİZ YOKTU

CHP lideri Özgür Özel'e, sosyal medyada sık sık muhalif isimleri hedef alan açıklamalarıyla dikkat çeken Taha Hüseyin Karagöz'ü ağırlamasından dolayı çok sayıda gazeteci ve vatandaştan tepki geldi.

Eleştirilerin ardından Özel, açıklama yaptı. Halk TV'den İsmail Küçükkaya'ya konuşan Özel, "Nikah davetiyesi için uğradı, kapıdan çevirecek halimiz yoktu. Bu yerel seçim döneminde pek çok CHP'li belediye başkanını da yayınlarına aldı" dedi.

 

MUHABİR

Bakmadan Geçme