Taylor Swift'in Yeni Albümü Dünya Rekoru Kırdı

Geçtiğimiz aylarda Grammy Ödülleri'nde 4. kez 'Yılın Albümü' ödülünü alarak bunu başaran ilk sanatçı olan ABD'li pop yıldızı Taylor Swift'in 'The Tortured Poets Department' adlı 31 şarkılık albümü 19 Nisan'da yayınlandı. Yayınlanır yayınlanmaz albüm rekorlar kırmaya Başladı

Taylor Swift'in "The Tortured Poets Department" adlı 31 şarkılık albümü, geçtiğimiz aylarda Grammy Ödülleri'nde 4. kez "Yılın Albümü" ödülünü alarak bunu başaran ilk sanatçı olmasıyla büyük bir merakla bekleniyordu. 19 Nisan'da yayınlanan albüm, çıktığı an itibarıyla büyük ilgi gördü ve birçok rekor kırdı.

24 SAATE 313 MİLYON İZLENDİ

Özellikle Spotify'da büyük bir başarı elde eden albüm, bir günde 300 milyon dinlenmeyi aşarak bu platformda bu kadar hızlı bir başarı elde eden ilk albüm oldu. "The Tortured Poets Department", yayınlandığı ilk 24 saatte tam 313 milyon kez dinlenerek müthiş bir ilgiyle karşılandı

Taylor Swift'in Yeni Albümü Dünya Rekoru Kırdı

SPOTİFY TARİHİNE GEÇTİ

Albümün ilk teklisi "Fortnight" da, Spotify tarihinde bir günde en çok dinlenen şarkı oldu ve Adele'in "Easy On Me" şarkısıyla elde ettiği rekoru kırdı.

Taylor Swift'in Yeni Albümü Dünya Rekoru Kırdı

DÜNYA'NIN EN ÇOK DİNLENEN ALBÜMÜ OLDU

Apple Music de, albümün yayınlandığı ilk günde en çok dinlenen pop albümü rekoru kırdığını açıkladı.Albüm, Amazon Music platformunda ise 3 günde dünyanın en çok dinlenen albümü olmayı başardığı.

MUHABİR

Bakmadan Geçme