Survivor 2024 Şampiyonu Kim Oldu?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star, 2024 sezonunu tamamladı. Ogeday, Nefise'yi geride bırakarak şampiyon oldu.

Final turunda ilk olarak Ogeday ile Seda ve Nefise ile Batuhan eşleşti. Seda ve Ogeday karşılaşmasında 6-1'lik skorla kazanan Ogeday, Survivor All Star'ın ilk finalisti oldu.

Nefise ise rakibi Batuhan'ı 6-1'lik skorla yenerek ikinci finalist oldu. Bu sonuçlarla Seda ve Batuhan, Survivor hayallerine veda etti.

6-2 SKORLA ŞAMPİYON OLDU

Final turunda Ogeday ve Nefise arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Ogeday, Nefise karşısında 6-2'lik skorla kazanarak Survivor All Star'ın şampiyonu oldu.

2017'DE ŞAMPİYON OLMUŞTU

Kupayı kaldırmadan önce konuşma yapan Ogeday, "Acun Ilıcalı'ya teşekkür ediyorum. Yarışmada 2 tane kırılma noktam olmuştu. Acun abi iyi ki beni ikna etmiş, iyi ki onu dinlemişim. Şu an burada olamayacaktım ona çok teşekkür ediyorum. Aileme, sevgilime teşekkür ediyorum. Nefise ile yarışmaktan gurur duydum. O da bir şampiyon," dedi.

Survivor 2024 Şampiyonu Kim Oldu?

Ogeday Girişken, 2017 yılında da Survivor'a katılmış ve şampiyon olmuştu.

OGEDAY KİMDİR?

Ogeday Girişken 1992 yılında Adana'da dünyaya geldi. Eğitim hayatına yaşadığı şehirde başlayan Ogeday Girişken Marmara Üniversitesi’nde Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nü okumaya hak kazandı. Daha sonrasında lisans eğitimini tamamladı.

Sporcu kimliği ile sık sık adından söz ettiren Ogeday o yıllarda da ilgililer tarafından dikkat topladı ve beraberinde kürek sporu dalında Fenerbahçe‘de lisanslı bir sporcu olarak on yıl kadar kürek takımında yer aldı.

Survivor 2024 Şampiyonu Kim Oldu?

Dünya sıralamalarına adını kazıyan Ogeday Girişken 2017 yılında Survivor yarışmasına katıldı. Yarışmanın başlamasının ardından Ogeday gerek karakteri ile gerek parkurlardaki performansı ile kısa zamanda bir adım öne geçmeyi başardı ve o sezonun şampiyonu oldu.

Litvanya'da dünya çapında gerçekleşen U-23 Kürek Şampiyonası'nda yarışmayı 8. sırada tamamladı. Ogeday Girişken, 2018 yılında Bir Litre Gözyaşı dizisinde "Teoman" karakteriyle oyunculuk hayatına adımını attı. Daha sonra 2019 yılında Savaşçı dizisinde "Astsubay Çavuş Demir Döğer" karakterini canlandırdı. 2022'de de Survivor 2022: All Star yarışmasında mücadele etmiştir.

Bakmadan Geçme