• Haberler
  • Gündem
  • Şükür Türkan Olayı Nedir? Babası Öz Kızını Hamile Bırakıp Öldürdü

Şükür Türkan Olayı Nedir? Babası Öz Kızını Hamile Bırakıp Öldürdü

Öz kızına tecavüz edip hamile bırakan sonra öldüren Mustafa Erdem Serbest bırakıldığından dolayı sosyal medyada gündem oldu.

Öz kızına Tecavüz ederek hamile bırakan daha sonra öz kızını öldüren Mustafa Erdem'in serbest bırakılmasında sonra sosyal medyada gündem oldu.

ŞÜKÜR TÜRKAN OLAYI NEDİR?

15 yaşındaki kızı Şükür Türkan'ı kocasının taciz ettiğini, hamile bıraktığını ve ardından da öldürdüğünü iddia eden anne Fatma Erdem yıllar sonra Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programına katıldı.

BABASI TACİZ ETTİ HAMİLE BIRAKTI

Anne Fatma Erdem 15 yaşındaki Şükür Türkan Erdem’in hamile olduğunu, 10 yıl önce babası ile birlikte evden çıkıp gittiğini ve bir daha geri dönmediğini söyledi. Anne Erdem, oIaydan 10 yıl sonra kayıp başvurusu yaptı. Kızını kocasının taciz ettiğini, hamile bıraktığını ve ardından da öldürdüğünü iddia etti. Kızı için Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programına başvuran anne Fatma Erdem, kızının kaybolduğu o geceyi anlattı ve kızının cinayeti kurban gitmiş olabileceğini söyledi.

Şükür Türkan Olayı Nedir? Babası Öz Kızını Hamile Bırakıp Öldürdü

OPERASYON YAPILDI

Gözaltına alınan Mustafa'nın tutuklama talebiyle sevk edilmesine karar verildi. Şükür Türkan Erdem'in kaybıyla ilgili olan dosyada gözaltılar başladı. Isparta İl Jandarma Komutanlığı soruşturma savcısının talimatıyla şafak operasyonu düzenlendi. Fatma'nın kaldığı otel odası arandı. Küçükçekmece Asayiş Büro ekiplerince oda araması tamamlanan Fatma Erdem, JASAT ekiplerine teslim edildi. Fatma Erdem sağlık kontrollerinin ardından karakola götürüldü. 12 Saattir sorgusu yapılan Fatma serbest bırakıldı! 

ŞÜKÜR TÜRKAN ÖLÜ OLARAK BULUNDU

15 yaşındaki Türkan'ın öldürülmesi sonucu cansız bedeni yayla evinde bulundu.

ŞÜKÜR İÇİN ADALET

Serbest bırakılan Öz kızına hamile bırakıp öldüren baba Mustafanın serbest bırakılmasına tepki olarak sosyal medyada Şükür için adalet hastag'ı ile gündem oldu. Hakim'in serbest beraat kararına savcılık tekrardan karara itiraz etti.

Annesi Fatman'nın verdiği itirafta Mustafa kızını öldüretmek içim kiralık katil aradığını  açıkladı.

Şükür Türkan Olayı Nedir? Babası Öz Kızını Hamile Bırakıp Öldürdü

ADALET YERİNİ BULDU

Serbest bırakılan Mustafa Savcının itirazları üzerine tekrardan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MUHABİR

Bakmadan Geçme