• Haberler
  • Oyun
  • Steam Bahar İndirimleri Ne Zaman Başlayacak?

Steam Bahar İndirimleri Ne Zaman Başlayacak?

Dünyanın en büyük çevrimiçi oyun mağazası olan Steam, anlık milyonlarca kullanıcıya ulaşabilen devasa bir ekosistem haline geldi. Bu ekosistem içerisinde de oyuncuların en çok bekledikleri şey tabi ki de Steam'in her sene belli dönemlerde yaptığı büyük indirimler oluyor. Peki önümüzdeki indirim dönemi olan Steam Bahar indirimleri ne zaman başlayacak?

Steam, yıl boyunca 4’ü büyük olmak üzere onlarca indirim etkinliği yapıyor. Ancak en önemlileri ve oyuncuların en çok beklediği 4 ana indirim dönemi; Bahar, yaz, Sonbahar ve kış olarak ayrılmış durumda. Bu 4 büyük indirim döneminde binlerce oyun aynı anca indirime giriyor. Üstelik indirim yüzdeleri de oyuncuları oldukça tatmin eder seviyelerde gerçekleşiyor.

Steam’in şimdiki büyük indirimi ise Bahar indirimleri olacak. 14 Mart tarihinde başlayacak olan indirim sezonu 21 Mart’a kadar sürecek. Ayrıca bundan sonraki büyük indirim sezonu olacak yaz indirimleri de 27 Haziran ile 11 Temmuz arasında gerçekleşecek. Şimdiden cüzdanlarınızın boşalmasına hazırlıklı olmanızı öneririz.

Bakmadan Geçme