• Haberler
  • Spor
  • Spart Prag Galatasaray Maçı TV8,5'tan yayınlanacak mı?

Spart Prag Galatasaray Maçı TV8,5'tan yayınlanacak mı?

Spart Prag Galatasaray Maçı TV8,5'tan yayınlanacak mı?... UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray Sparta Prag ile rövanş maçına çıkacak. Son 16 turundan çeyrek finale çıkmak için mücadele edecek Cimbom'un maçının TV8,5'tan yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor.

Galatasaray Futbol Takımı’nın UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turu rövanşında Sparta Prag ile Epet Arena’da oynayacağı maç için Prag'a gidiyor. 3-2'lik ilk maçın rövanşında Galatasaray beraberlikte bile tur atlayarak çeyrek finale adını yazdıracak.

İNGİLİZ HAKEM YÖNETECEK!

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu 2'nci maçında 22 Şubat Perşembe günü Çekya ekibi Sparta Prag'a konuk olacak. TSİ 23.00'te başlayacak karşılaşmada görev alacak hakemler belli oldu.

Mücadelede İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Anthony Taylor düdük çalacak. Taylor'un yardımcılıklarını Gary Beswick ve Adam Nunn üstlenecek. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi ise John Brooks olacak.

MAÇ HANGİ KANALDAN YAYINLANACAK?

UEFA Avrupa Ligi yayın hakları Exxen’de bulunduğundan Sparta Prag- Galatasaray karşılaşması bu platform üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Bununla birlikte ücretsiz olarak izlemek isteyenler Azeri kanal CBC Sport'tan maçı takip edebilecek. Sparta Prag Galatasaray maçı TV8,5'tan canlı olarak yayınlanmayacak.

Bakmadan Geçme