Shogun 2. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

FX dizisi olan ve ülkemizde Disney Plus üzerinden yayınlanan Shogun, izleyiciler tarafından oldukça beğenilen bir yapım oldu. Peki Shogun 2. Sezon ne zaman çıkacak?

Shogun konusu

 

Shogun 1600’lü yıllarda Japonya’da geçiyor. Dizimizin ana karakteri olan İngiliz kılavuz John, Japonya’ya ulaşan ilk İngiliz denizci olmuştur. Ancak ülkeye geliş rotasını daha önce keşfeden ve onlarla ticaret yapmaya başlayan Portekizliler onun peşine düşmüşlerdir. Geldiği ülkeye daha alışmaya fırsat bulamadan Japonya’nın yaşadığı hükümet krizinin ortasına düşer. Lord Toranaga’nın yanında yer alan John, hayatta kalabilmek için siyasi entrikaların ortasına balıklama atlamak zorunda kalmıştır.

 

Shogun 2. Sezon ne zaman gelecek?

 

Shogun henüz 2. sezon onayını maalesef alamadı. Dizinin yaratıcılarına dayandırılan haberlere göre yapımcı şirket henüz izlenme sayılarından memnun değil ve geliştirme bütçesi bir hayli yüksek olan dizinin 2. Sezonunu onaylamaya karşı isteksiz. Bir de bunun üstüne sjw bireylerin 1600’lü yılların Japonya’sında geçen bir dizi için neden zenci karakter yok gibi söylemleri ile karşı karşıya kalan diziye bir boykot da söz konusu. Ancak senaryo ve prodüksiyon kalitesiyle farkını ortaya kuran bu enfes dizinin globalde de çokça beğenildiğini düşünürsek 2. sezonunun gelme ihtimali oldukça yüksek. Ancak bunun prodüksiyon kalitesinden gelen zorluklar neticesinde en erken 2026 yılının sonlarında olacağını da belirtmekte fayda var.

MUHABİR

Bakmadan Geçme