• Haberler
  • Medya
  • Seçil Uyar Bebekleri ile İlk Fotoğrafını Paylaştı

Seçil Uyar Bebekleri ile İlk Fotoğrafını Paylaştı

2004'te katıldığı Miss Turkey yarışmasında beşinci seçilen Seçil Uyar, 2014 yılında Levent Kılıç ile nikah masasına oturmuştu. Ünlü Güzel Sosyal Medyadan Çocuklarının fotoğraflarını paylaştı

Kızına Sone Larin adını veren oyuncu, doğum fotoğrafını takipçileri ile paylaştı.

"Ömrümün en güzel doğum günü hediyesi... Yaklaşık 20 gündür tam zamanlı bir işe girdim. Güzem mesajlarınıza / aramalarına dönemiyorum bağışlayın. İyi dilekleriniz, armağanşarınız, yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Çevremde binlerce güzel insanla sarmalandığım için şükürler olsun"

ONLARI İLK KEZ BÖYLE GÖRDÜK

Kimi bebeklerinin fotoğraflarını milyon dolarlara sattı, kimi ise bu anı ölümsüzleştirip gururla sergiledi... İşte magazin basınının en ünlü bebekleri ve kamerayla ilk tanışma anları...

16 YIL ÖNCE BUGÜN

Bir dönem podyumlarda fırtınalar estiren manken Sema Şimşek'in Rüzgar Hakkı ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Rüzgar 16 yaşına bastı. Şimşek, Rüzgar'ın yeni yaşını Instagram sayfasında paylaştığı mesajla kutladı:


"İyi ki ama iyi ki beni seçtin. Hoş geldin 16, hoş geldin kalbimin en ferah yeri! Sevincim, mutluluğum, kaygım, korkularım hoş geldin. Hepsi kabulüm sen sağlıklı olduğun sürece... Seni o koca aklının alamayacağı kadar çok seviyorum. İyi ki varsın, iyi ki doğdun"

KIZIM VENÜS, OĞLUM MARSEL

Çift aralık ayında ikiz bebeklerine kavuştu. Sevil Uyar, kızı Venüs ve oğlu Marsel ile fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. 

Bakmadan Geçme