• Haberler
  • Gündem
  • Öldüğü İddia Edilen FETÖ Elebaşı Fethullah Gülen'in Sağlık Durumu Nasıl?

Öldüğü İddia Edilen FETÖ Elebaşı Fethullah Gülen'in Sağlık Durumu Nasıl?

Uzun yıllardır ABD'nin Pensilvanya eyaletinde yaşayan ve son günlerde bulunduğu yerden kaçırıldığı ve öldüğü haberleriyle gündeme gelen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen'in son durumuna ilişkin görüntü ve röportajlar paylaşıldı.

FETÖ firarisi Metin Yıkar, Adem Yavuz Arslan ve Abdulhamit Bilici tarafından gerçekleştirilen ortak youtube yayınında Fethullah Gülen'in son durumuna ilişkin görüntüler ve röportajlar eşliğinde değerlendirmeler yaptılar.

İDDİALARA CEVAP VERDİLER

 Fethullah Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen'in sosyal medyada paylaştığı ve gündem olan iddialarına da cevap verildi.

Öldüğü İddia Edilen FETÖ Elebaşı Fethullah Gülen'in Sağlık Durumu Nasıl?

Fethullah Gülen'in kaçırılmadığı, doktorların sağlığı açısından mekan değiştirmesi tavsiyesiyle bulunduğu yerden başka bir yere götürüldüğü iddia edildi.

FETHULLAH GÜLEN'İ KİMLER KAÇIRMAK İSTEDİ?

FETÖ firarisi Adem Yavuz Arslan, Fethullah Gülen'in ilk defa kamptan ayrılmadığını, daha önce de bir çok kez yer değiştirdiğini belirterek 2016 yılında da kaçırılma tehdidi geçirdiğini söyledi. Arslan, "O dönemli Trump'ın ulusal güvenlik danışmanı Michael Flynn, eski CIA başkanı, Ekim Alptekin, Sezgin Baran Korkmaz, Mevlüt Çavuşoğlu, Berat Albayrak, New York'ta meşhur Club 21'de toplanıyorlar.

Öldüğü İddia Edilen FETÖ Elebaşı Fethullah Gülen'in Sağlık Durumu Nasıl?

Eylül 2016'da Fethullah Gülen'i kaçırma planları yapıyorlar. Bunun için de 15 milyon dolarlık bir bütçe var. Fethullah Gülen'i Pensilvanya'dan kaçıracaklar bir operasyonla. İşin içerisinde bir general var, Trump'un ulusal güvenlik danışmanı var, bakanlar var, eski CIA başkanı var ve bunlarla ilgili çalışmalar yapılıyor. Fethullah Gülen'in kaçırılmasından bahsedilince benim aklıma direk bu geldi" diyerek Fethullah Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen'in sosyal medyadaki kaçırılma iddialarına cevap verdi.

MUHABİR

Bakmadan Geçme