• Haberler
  • Spor
  • Okan Buruk Kutlamalar Sırasındaki Hareketlerinden Dolayı Özür Diledi!

Okan Buruk Kutlamalar Sırasındaki Hareketlerinden Dolayı Özür Diledi!

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını kazanarak büyük bir başarıya imza atan Okan Buruk, kutlamalar sırasında yaptığı tezahüratlarla gündem olmuştu. Okan Buruk Galatasaray YouTube kanalında yaptığı konuşmada özür dilemek istediğini ifade etti.

Süper Lig'de bu sezon büyük başarılara imza atan ve rekorlar kırarak tarihe geçen Okan Buruk Galatasaray YouTube kanalında üyelere özel röportajda konuştu. Okan Buruk şampiyonluk kutlamalarından transfer çalışmalarına birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk'un konuşmasından satır başları:

Galatasaray bu ligin en başarılı takımı. Son 2 yılın şampiyonu. Bu yüzden Galatasaray taraftarı en mutlu olması gereken taraftar. Bu mutluluğu sürdürmemiz gerekiyor.

Şampiyonluk kutlamalarında abarttığımız yerler oldu. Okan Buruk olarak yıllardır verdiğim bir imaj var. Özür dilemek istiyorum.

Erden bey sevdiğimiz birisi. Galatasaray için önemli hizmetlerde bulundu. Hepimiz devam etmesini istedik. Onun bırakması bizi üzüyor. Kendisinin söylediği gibi, bende burada gelip geçiciyim Erden bey de aynı şekilde, kendisi de söylediği için…

Mauro Icardi ve Barış Alper önümüzdeki sezonda bizimle olacak.

Mertens ile yenileme kararı aldık. Ciro'nun da sözleşmesini uzatacağız. Gülerek diyelim... Ciro'nun iki şampiyonluğu var ve sözleşmeyi hak etti...

Kimsenin şüphesi olmasın. Uzun zamandır çalışıyoruz, bütün opsiyonlarımız hazır. Geçen senenin kalitesinin daha da üstünde bir kadro oluşturacağız. Başkanımız, bu sezon bütçe anlamında güçlü bir şekilde transferde olacağımızı söyledi bize.

Bugün Icardi ile konuştuk. Önümüzdeki sezon planlamamızı hatırlattık. Temmuz'da o da kampa katılacak. Önemli oyuncularımızın istekleri oynayacakları oyuncuların iyi olması. Muslera ile de bu konuda iletişim içersindeyiz.

Ben başkanımız ve yönetim kurulumuzla çalışmaktan çok mutluyum. Onların katkılarıyla yeni sezona çok güçlü bir şekilde gireceğiz. Daha çok birbirimize sarılmamız gereken zamanlardan biri. Erden bey de takım içinde olmasa da Galatasaray'a hizmet etmeye devam edecek.

Bakmadan Geçme