• Haberler
  • Spor
  • Ali Koç ile Aziz Yıldırım'ın Kozlarını Paylaşacağı Canlı Yayın Hangi Kanalda Olacak?

Ali Koç ile Aziz Yıldırım'ın Kozlarını Paylaşacağı Canlı Yayın Hangi Kanalda Olacak?

Reyting rekorları kırması beklenen Ali Koç ile Aziz Yıldırım'ın kozlarını paylaşacağı yayını canlı verebilmek için kanallar adeta birbirleriyle yarışmaya başladı.

Fenerbahçe'nin başkan adayları Ali Koç ve Aziz Yıldırım canlı yayında kozlarını paylaşmaya karar verdi. Aziz Yıldırım, Ali Koç'un ısrarla yaptığı canlı yayın teklifini kabul etti.

Ali Koç, Aziz Yıldırım'a yaptığı çağrılarda, "hangi TV kanalında istiyorsan orada canlı yayına çıkalım" demesine rağmen Aziz Yıldırım kanal seçimini Ali Koç'a bıraktı.

İlk olarak 22.30'da NOW TV'de tarafların canlı yayına çıkacağı açıklanmıştı. Araya Ekol TV, Habertürk ve daha bir çok kanalın girdiği belirtilirken tarafların NOW TV mi, Habertürk mü? arasında kararsız kaldığı belirtiliyor.

Her iki kanalın da reyting rekorları kırması beklenen canlı yayın için kıran kıran bir mücadele içerisinde oldukları belirtiliyor.

ALİ KOÇ - AZİZ YILDIRIM CANLI YAYINI HANGİ KANALDA OLACAK?

Fenerbahçe cephesinin canlı yayını saat 23.00'da Habertürk'te yapma teklifini Aziz Yıldırım tarafına ilettiği ifade ediliyor. Aziz Yıldırım tarafından henüz cevap gelmedi.

Öte yandan dijital yayın platformu Netflix'in, Aziz Yıldırım ve Ali Koç’un karşılaşmasını canlı yayınlamak için 2 transfer sözü verdiği iddia edildi.

Aziz Yıldırım'ın, kararını değiştirerek Habertürk'ü istemediği belirtilirken şu ana kadar devreye girdiği söylenen kanallar: NOW TV, Habertürk, Halk TV, Ekol TV, Beyaz TV.

Bakmadan Geçme