Mervenur Yapraklıoğlu Kimdir? İmamoğlu ve Seçmenini Aşağılayan Kız

Ahsen TV sunucusu Bülent Yapraklıoğlu'nun kızı Mervenur Yapraklıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu ve İmamoğlu'na oy veren seçmenlere Ağır sözler itham etmesi X'de gündem oldu

Ahsen TV sunucusu Bülent Yapraklıoğlu'nun kızı Mervenur Yapraklıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu ve İmamoğlu'na oy veren seçmenlere tepki çeken sözler sarf etti.

YALANCILIKTA ZİRVE YAPMIŞ

Mervenur Yapraklıoğlu yaptığı paylaşımda;  Ekram İmamoğlu Yüzyılın yalancısı ödülüne layık görüldü Ahsen TV olarak hakkı Teslim etmemiz lazım, Yalancılıkta zirve yapmış otobüsleri bile ittiren bu şahsı seçtiğiniz için bu ödülü size vermek gerekiyor. Ama unutmayın her sabah otobüs itmeden biraz cardio yapın çünkü size otobüs itmek yakışıyor.size enkaz yakışıyor.

BATAKLIK İÇİNDE DEBELENMEK YAKIŞIYOR

Mervenur Yapraklıoğlu Viideoda kullandığı ifadeler ile İstanbul halkını aşağıladı   Yapraklıoğlunun ifadeleri şu şekilde; size başaramamak yakışıyor, size çamurların içinde bataklığın içinde debelenmek yakışıyor. İstanbul Halkı Ekrem'den önce ödül almanız gereken önce sizlersiniz ifadesini kullandı

MERVENUR YAPRAKLIOĞLU KİMDİR?

Paylaştığı video ile Ekrem İmamoğlu ve seçmenini aşağılayan Yapraklıoğlu. Bülent Yapraklıoğlu'nun kızıdır , Ahsen TV ile tanınmıştır.

Bakmadan Geçme