• Haberler
  • Siyaset
  • Meral Akşener'in En Çok Güvendiği İsim CHP'ye Geçti

Meral Akşener'in En Çok Güvendiği İsim CHP'ye Geçti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in en çok güvendiği isimlerden birisi olan ve partiden en son istifa edecek kişi olarak yorumladığı İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, CHP'ye geçti.

İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, CHP'ye katıldı. Partinin grup toplantısında kürsüye çıkarılan Yanıkömeroğlu'na rozetini bizzat takan CHP Genel Başkanı Özgür Özel "Ayşe Hanım çağrımıza uydu ve baba evine geldi" dedi.

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, istifa sonrası Yanıkömeroğlu'nun partiden ayrılacak son kişilerden olduğunu düşündüğünü söylemişti.

Genel Başkan Özgür Özel'in kürsüye davet ederek rozetini bizzat taktığı Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu'nun bir hayli keyifli olduğu dikkatlerden kaçmadı.

BABA EVİNE HOŞ GELDİN

Özel, CHP'ye katılan Yanıkömeroğlu için "İstanbul üçüncü bölgede zaten bir milletvekilinin çok eksikliğini hissediyorduk, depreme karşı verilecek çalışmalarda meclisteki yapıcı muhalefetimizde kendisine çok yük düşecek. Kendisini grubumuza hoş geldin diyorum. Ayşe Hanım çağrımıza uydu ve baba evine geldi" dedi.

İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu geçtiğimiz aralık ayında "Kuruluş amaç ve ilkelerimizden bir süredir uzaklaşmış olmanın üzüntüsü içerisindeyim" ifadesini kullanarak İYİ Parti'den istifa etmişti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener istifa sonrası Yanıkömeroğlu'nun partiden ayrılacak son kişilerden olduğunu düşündüğünü söylemiş, "Şimdi Ayşe Sibel Hanım Allah şahittir herhalde partimizden benim gözümde en son ayrılacak arkadaşım diyebilirdim, çünkü bir kadındı iş insanıydı ve parti kurulurken o dönemin şartlarında gelip bize kurucu oldu." ifadelerini kullanmıştı.

Bakmadan Geçme