• Haberler
  • Gündem
  • Makam Odasında Darp Edilen Belediye Başkanı Osman Beşel Kimdir?

Makam Odasında Darp Edilen Belediye Başkanı Osman Beşel Kimdir?

Trabzon Tonya Belediye Başkanı AKP'li Osman Beşel, belediye personelleri tarafından makam odasında dövüldü.

Trabzon'un Tonya ilçesinde AK Partili Belediye Başkanı Osman Beşel, mesai saatine uymadıkları iddiasıyla haklarında tutanak tutturduğu iki memur tarafından makam odasında darbedildi.

İKİ SALDIRGANDA TUTUKLANDI

Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, makamında tartıştığı 2 belediye personeli tarafından darbedildi, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan Beşel, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından tedavi altına alındı. İki şüpheli, polis ekiplerince gözaltına alındı.

BELEDİYE BAŞKANI'NIN AÇIKLAMASI:

AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, saldırıyı kınayarak, "Bu saldırı aynı zamanda Tonya halkının iradesine saldırıdır. Saldırganların hukuk içerisinde hak ettikleri cezayı alması için ne gerekiyorsa yapacağız. Olayın sonuna kadar takipçisi olacağım. Başkanımıza çok geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

OSMAN BEŞEL KİMDİR?

Osman Beşel, 1959 yılında Trabzon'a bağlı Tonya’nın Hoşarlı Mahallesi'nde dünyaya geldi. İlkokulu köyünde, ortaokulu Tonya’da, öğretmen okulunu Çorum’da okuduktan sonra 1980 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden Orman Mühendisi ünvanıyla mezun oldu.

Beşel, Orman Genel Müdürlüğü’nun çeşitli kademelerinde mühendislik ve yöneticilik görevlerinde bulundu. 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Tonya Belediye Başkanı olarak seçildi. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Osman Beşel, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’nin Trabzon'a bağlı Tonya Belediye Başkan Adayı oldu. Girdiği seçimlerde Tonya belediye başkanı seçildi.

MUHABİR HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme