Love, Death & Robots 4. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Netflix'in sevilen antoloji animasyon dizisi Love, Death & Robots 4. sezonu ile yeniden bizi büyülemeye geliyor. Peki 4. sezon ne zaman çıkacak?

İlk yayınlandığı günden itibaren kendini kanıtlayan ve devamı heyecanla beklenen dizi, 4. sezonu ile yeniden gözlerimizi bayram ettirmeye hazırlanıyor. Dizi Netflix açısından da oldukça başarılı bir performans sergiliyor. İzlenme rakamlarının oldukça yüksek olması sebebiyle Netflix, dizinin devamını da getirmeye istekli gibi görünüyor.

Love, Death & Robots konusu nedir?

Love, Death & Robots aslında her bölümünde farklı bir hikâye ver tarzın işlendiği bir antolojidir. Yani her bölüm birbirinden bağımsız konulara sahiptir. Üstelik bu bölümlerin çizim ve animasyon tarzları da birbirinden oldukça farklıdır. Bazı bölümler öylesine kalitelidir ki, kendilerine uzun metrajlı film ve diziler çekilmeyi bile hak ediyorlar.

Bu yapısı açısından dizi Black Mirror dizisine oldukça benziyor. Bu sebeple tıpkı Black Mirror’daki gibi en baştan izlemenize gerek yok, istediğiniz bölümü istediğiniz gibi seyredebilirsiniz.

Love, Death & Robots yeni sezon ne zaman çıkacak?

Dizinin yeni sezonu muhtemelen 2024 sonlarında veya 2025’in bahar aylarında çıkacak. Bu kadar gecikmesinin temel sebebi ise Amerika’da geçtiğimiz yıl yaşanan ve SAG-AFTRA olarak bilinen senarist ve oyuncu grevleri. Bu grevler sebebiyle dizinin yapım süreci de aksamış bulunmakta. Ancak grev bittiği için dizinin yapımı kaldığı yerden hızla tekrar başladı. Umuyoruz 2024 sonuna dizinin yeni sezonu çıkışını yapar.