Köpeğe Tecavüz Eden Adam Gözaltına Alındı

İstanbul'un Bakırköy ilçesine bağlı Şenlikköy Mahallesi'nde yaşanan üzücü olayda, çevredeki mahalleli tarafından beslenen bir köpek iddiaya göre şüpheli bir kişi tarafından ağaçlık alanda cinsel istismara uğradı.

İstanbul'un Bakırköy ilçesindeki Şenlikköy Mahallesi'nde yaşanan üzücü olayda, mahalle sakinleri tarafından beslenen bir sokak köpeğine tecavüz eden şahıs, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

KÖPEK SAĞLIK KONTROLÜNE ALINDI

Şüpheli daha sonra olay yerinden ayrıldı. Durumu fark eden mahalle sakinleri, polis ekiplerine bilgi verdi. Şenlikköy Polis Merkezi Amirliği olayla ilgili çalışma başlatırken, köpek Bakırköy Belediyesi Veteriner Hekimliği tarafından sağlık kontrolüne alındı.

GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek şüphelinin kimliğini ve ikamet adresini tespit etti. P.T. adlı şüpheli, Küçükçekmece'deki bir inşaatta bekçilik yapıyordu. Yapılan çalışmalar sonucunda şüpheli gözaltına alındı.

PROTESTO EDİLDİ

Veteriner hekimlikte yapılan sağlık kontrolünde köpeğin cinsel istismara uğradığı tespit edildi. P.T., polis ekipleri tarafından adliyeye sevk edilirken, olayı duyan bir grup hayvansever şüpheliyi protesto etti.

Bakmadan Geçme