Kopan Yüksek Gerilim Hattı Orman Yangınına Neden Oldu
Antalya'nın Konyaaltı ilçesindeki Beydağları Sahil Parkı'nda saat 12.45 sıralarında yüksek gerilim hattında elektrik tellerinin kopması sonucu yangın çıktı.
Antalya'nın Konyaaltı ilçesindeki Beydağları Sahil Parkı'nda saat 12.45 sıralarında yüksek gerilim hattında elektrik tellerinin kopması sonucu yangın çıktı. Şiddetli rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına itfaiye ve orman ekipleri müdahale ediyor.
Yangına Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye daire Başkanlığı ekiplerinin yanı sıra Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı 13 arazöz, 4 su ikmal aracı, 4 ilk müdahale aracı, çok sayıda yangın işçisi ve Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı TOMALAR ile müdahale sürüyor.
Yüksek noktada yer alan yangın alanına ulaşmak için ekipler seferber olurken, yola devrilen ağaçlar nedeniyle zaman zaman ilerlemekte zorluklar yaşandı.
Görevlilerin ağaçları yoldan kaldırması sonrası ekipler yangın yerine ulaşırken iş makinesi ile yollar düzeltildi ve bazı ağaçlar kesildi. Yangına müdahale çalışmaları devam ediyor.

İHA
Bakmadan Geçme
Cumhurbaşkanı Erdoğan Engelli Vatandaşlarımızın Sorunlarını Çözüme Ulaştırmak Birincil Önceliğimizdir"
Türkiye’de 2025 Yılında En Çok Neler Arandı? Google Arama Trendlerini Duyurdu
Ekrem İmamoğlu İddianamesinden Yeni Detaylar
Bakan Yerlikaya Suç Oranı 3 Yılda Yüzde 21 Düştü
Netenyahu'dan İran'a Tehdit! Henüz İşimiz Bitmedi
Numan Kurtulmuş İmralı'daki Görüşmeler Gizli Kalmayacak