• Haberler
  • Yerel
  • Konya'da Esrarengiz Olay: İki Kız Kardeş 4 Saat Arayla Ölü Bulundu

Konya'da Esrarengiz Olay: İki Kız Kardeş 4 Saat Arayla Ölü Bulundu

Konya'da Şerife Bedel (30), evlerine yaklaşık 1,5 kilometre mesafedeki sitesinin bahçesinde ölü bulundu. Bedel'in kız kardeşi Gül Bedel (26) de evinde ölü bulundu. Gül Bedel'in hap içerek öldüğü tespit edildi.

Konya'da saat 10.30 sıralarında, Selçuklu ilçesi Malazgirt Mahallesi Eyüp Sultan Caddesi'ndeki sitede meydana gelen olayda sitede sakinleri, bahçede hareketsiz halde yatan kadını görünce polise haber verdi.

İhbarla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Adının Şerife Bedel olduğu belirlenen kadının öldüğü tespit edildi.

Konya'da Esrarengiz Olay: İki Kız Kardeş 4 Saat Arayla Ölü Bulundu

Bedel'in, ailesiyle oturduğu evin, yaklaşık 1,5 kilometre mesafedeki Malazgirt Mahallesi Cumba Sokak'ta olduğu öğrenildi. Şerife Bedel'in cansız bedeni, otopsi için Konya Şehir Hastanesi'nin morguna götürüldü. Vücudunda darp ya da yara izine rastlanılmayan Bedel'in kesin ölüm nedeni, otopsi sonrası belli olacak.

Bu sırada, Şerife Bedel'in kardeşi Gül Bedel'in de saat 06.30 sıralarında evlerinde ölü olarak bulunduğu ortaya çıktı. Gül Bedel'in, hap içerek yaşamına son verdiği saptandı. Polis, iki kardeşin ölümünü araştırmak için inceleme başlattı. 

Bakmadan Geçme