• Haberler
  • Magazin
  • Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Uyuşturucu Siparişi Verip Polise Yakalandı

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Uyuşturucu Siparişi Verip Polise Yakalandı

Kızılcık Şerbeti dizisinde 'Nilay' karakterini canlandıran Feyza Civelek'in Beşiktaş'ta uyuşturucu siparişi verip, polise yakalandığı ortaya çıktı.

Kızılcık Şerbeti dizisinde 'Nilay' karakterini canlandıran Feyza Civelek'in (29) uyuşturucu siparişi verip, polise yakalandığı ortaya çıktı. Polisin radarına takılan şüpheli bir motosikletten indirilen Selçuk Ç.'nin cebinde 1.5 gram kokain bulundu.

Beşiktaş'ta plakasız bir motoru durduran polis iki kişinin üst aramasını yapmaya başladı. Şahıslardan birinin üzerinden uyuşturucu madde çıktı. 

GETİRDİN Mİ MALZEMELERİ

O esnada genç bir kadın polislerin üst araması yaptığı yere gelerek, motordaki şahıslardan birine "Getirdin mi malzemeleri" dedi.

Yapılan incelemede söz konusu kadının Kızılcık Şerbeti oyuncusu Feyza Civelek olduğu tespit edildi.

Polislere olay yerinde durumu anlatan Feyza Civelek, uyuşturucu madde almak için 6.000 TL para yolladığını söyleyerek, mobil bankacılık uygulaması üzerinden dekont gösterdi.

Torbacı hakkında 15 yıl hapis istemiyle dava açıldı, Civelek ise takipsizlik aldı.

Motosiklet sürücüsü Ömer Faruk A. ise 'tanık' sıfatıyla verdiği ifadede, uyuşturucu alış verişinden haberdar olmadığını, sadece arkadaşının 'Beni Beşiktaş'a bırakır mısın' demesi üzerine yardımcı olduğunu öne sürdü. Şüpheli Selçuk Ç.'den çıkan 6 bin lira, cep telefonu ve sim kartına incelenmesi için el konuldu. Gözaltına alınan Selçuk Ç., adliyeye sevk edildi.

TORBACIYA 15 YIL HAPİS İSTEMİ

Mahkemeye sevk edilen Selçuk Ç. "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca şüpheli Selçuk Ç.'nin aynı suç kapsamında 15 yıldan az olmamak şartıyla hapis cezası verilmesi istemiyle iddianame düzenleyerek İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açtı.

FEYZA CİVELEK'E TAKİPSİZLİK

Civelek hakkında ise sipariş ettiği uyuşturucu eline geçmemesi nedeniyle takipsizlik kararı verildi. Civelek'in evinde ve üzerinde yapılan polis aramasında herhangi bir uyuşturucu maddeye rastlanmadığı öğrenildi.

6 YIL ÖNCE POLİSİN ELİNİ ISIRMIŞTI

Civelek, 2018 yılında da Ortaköy'de alkol kontrolü için durdurulduğu sırada polisin elini ısırdığı için gözaltına alınmıştı. Civelek, polis memurlarına yumruk ve tekme atarak saldırdığı, bir polisin elini ısırdığı, hakaret ettiği ve bir polisin de telefonunu elinden alarak yer atıp kırdığı iddia edilmişti.

Civelek bu iddialarla ilgili 4 yıl önce 10 yıla kadar hapis istemiyle yargılandı. Mahkeme, Civelek'i, 'kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret', 'görevini yaptırmamak için direnme' ve 'mala zarar verme' suçlarından 6 ay 7 gün hapis cezası ile 9 bin 80 lira para cezasına çarptıran mahkeme, hükmün açıklanmasını geri bırakmıştı.

Bakmadan Geçme