• Haberler
  • Yerel
  • Kendisine Küfreden Erkek Sevgilisini Bıçaklayarak Öldürdü

Kendisine Küfreden Erkek Sevgilisini Bıçaklayarak Öldürdü

İstanbul'da Zehra Taşkın ile Fırat Kalburcuoğlu çifti beraber yaşadıkları evde tartışmaya başladılar, Zehra Taşkın Küfür Eden Sevgilisi ırat Kalburcuoğlu'nu Çeşitli yerlerinde Bıçakladı, İddiaya göre sevgilisi Hastanede hayatını Kaybetti.

İstanbul'un Fatih ilçesine bağlı Seyyid Ömer Mahallesi'nde Zehra Taşkın ile Fırat Kalburcuoğlu çifti önceki gece beraber yaşadıkları evde tartışmaya başladı. Daha sonra dışarı çıkan çift tartışmaya devam etti.

ÇEŞİTLİ YERLERİNDEN BIÇAKLADI

İddiaya göre; çift dışarıda tartışırken Kalburcuoğlu, Taşkın'a küfür etti. Bunun üzerine Taşkın, Kalburcuoğlu'na saldırarak bıçakla vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Kalburcuoğlu'nu hastaneye kaldırdı.

HAYATINI KAYBETTİ

Ağır yaralanan adam doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.Polis ekipleri Zehra Taşkın'ı gözaltına aldı.

Mahalle esnafı Hasan Ergin olayı, "Dün akşam polis ve ambulans geldi. Duyduğuma göre bir kadın bir erkeği bıçaklamış. Ambulans hastaneye kaldırdı. Hastanede öldüğünü söylediler. Birebir görmedim dükkandaydım çıkamadım." ifadeleriyle aktardı.

MUHABİR

Bakmadan Geçme