• Haberler
  • Medya
  • Kayseri'de Özel Halk Otobüsü Şoföründen Basın Mensubuna Küfürlü Saldırı

Kayseri'de Özel Halk Otobüsü Şoföründen Basın Mensubuna Küfürlü Saldırı

Kayseri'de hizmet veren bir özel halk otobüsü şoförü, kendisini uyaran basın mensubuna küfürler savurarak otobüsten indirdi.

Kayseri'de Özel Halk Otobüsü Şoföründen Basın Mensubuna Küfürlü Saldırı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bulunan Elagöz Mahallesi son durağında yaşanan olay toplumun gerginliğini bir kez daha gözler önüne serdi. 

Vatandaşa hizmet etme görevi bulunan Özel Halk Otobüsü şöförünün bir basın mensubuna küfürler ederek taşla saldırması tepkilere neden oldu. 

BASIN MENSUBUNA KÜFÜRLÜ SALDIRI

Muhabir.com.tr Editörü M.Şimşek başından geçen olayı şöyle anlattı; 

Elagöz Mahallesi son durağından 9.45’te kalkması gereken 204 numaraları hatta çalışan otobüs 9.43’te hareket ettiğini görünce ben koşarak yetiştim.

Basın mensubu olduğum için serbest biniş kartımı kullanıp otobüse bindim, otobüs şoförüne neden erken kalktığını sorduğumda şoför ayağa kalkıp üzerime yürüdü ve; "hem bedava bineceksin hem de hesap soracaksın hayırdır" diyerek tepki gösterdi. 

Kendisine basın mensubu olduğumu, Büyükşehir Belediyesinin bana bu hakkı verdiğini söylememe rağmen
şoför kabininden dışarı çıktı yumruğunu kaldırıp “Benim arabamdan in! götürmüyom seni!" diyerek hakaret edip otobüsten indirdi.

Otobüsün plakasını almak için telefonumu çıkarttım, “Benim arabamın fotoğrafını, videosunu çekemezsin" diye küfürler savurup kovalamaya başladı. Videoya kaydetmeye devam ettiğimi görüce de yerden aldığı büyükçe bir taşla bana saldırdı. 

Kayseri'de Özel Halk Otobüsü Şoföründen Basın Mensubuna Küfürlü Saldırı

 

Bakmadan Geçme