• Haberler
  • TV
  • Kara Ağaç Destanı Rabia Ölecek mi? Diziden Ayrılacak mı?

Kara Ağaç Destanı Rabia Ölecek mi? Diziden Ayrılacak mı?

Kara Ağaç Destanı Rabia Ölecek mi? Diziden Ayrılacak mı?.. TRT 1'in sevilerek izlenen dizisi Kara Ağaç Destanı sezon finali ile 7 Haziran'da yeni bölümü ile ekranlara geldi. Heyecanın yüksek olduğu bu bölümde Rabia zehirlendi.

Kara Ağaç 15. Bölüm Özeti | Sezon Finali : Ömer ile Sultan, Celal Ağa’yı Merdo’nun elinden yaralı halde kurtarır. Ölümle yüzleşmek baba-oğul arasındaki buzları eritir. Ömer, bu süreçte Celal Ağa’nın yanında dururken Celal Ağa da ciddi bir karar alır. Sultan, dengeleri altüst etmemek adına büyük sırrı Ömer’le paylaşmaktan vazgeçer.

Ömer’in Gülnaz’dan ayrılıp Sultan’a kavuşabilmesi için Merdo sorununun çözülmesi gerekmektedir. Ömer, hesaplaşmak için dört bir yanda Merdo’yu arar. Kader; Ömer, Sultan, Merdo ve Gülnaz’ı büyük bir yüzleşmenin eşiğine getirir. Artık herkes için karar vaktidir.

RABİA ÖLECEK Mİ?

Kara Ağaç Destanı dizisinde Rabia zehirlendi. Hastaneye kaldırılan Rabia'nın ölmeyeceği kurtulacağı düşünülüyor.

Kara Ağaç Destanı Dizisinin Rabia'sı Kim?

Dizide Rabia karakterini Alessa Dilara Demircan canlandırmaktadır.

Alessa Dilara Demircan, Tiyatro, reklam sinema ve dizi film oyuncusu. Kaynaklarda tam adıyla Alessa Dilara Demircan olarak da geçer. 1.71 cm boyunda, 52 kg ağırlığında. 17 Haziran 2001, Almanya doğumlu. Çerkes kökenlidir. Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümü mezunudur. İki yıl yaşadığı Almanya’da dil eğitimi aldı Almanca ve İngilizce bilmektedir. Akıcı bir şekilde, İngilizce ve Almanca konuşabilmektedir.

Rol Aldığı Film ve Diziler: Fedakar (Çiçek, TV Dizisi 2023)

Bakmadan Geçme