• Haberler
  • Medya
  • Kanal D' ye Mal Diyen Farah Zeynep Abdullah'a Kanal D'den Cevap Geldi

Kanal D' ye Mal Diyen Farah Zeynep Abdullah'a Kanal D'den Cevap Geldi

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Kanal D'de program yapacağını duyuran Mehmet Ali Erbil'in kanalı hedef alan bir paylaşım yaparak gündeme geldi. Abdullah'ın 'Iyy Kanal D ne kadar mal bir kanal' yorumuna Kanal D'den cevap gecikmedi.

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Kanal D'de program yapacağını duyuran Mehmet Ali Erbil'in kanalı hedef alan bir paylaşım yaparak gündeme geldi. Abdullah'ın "Iyy Kanal D ne kadar mal bir kanal" yorumuna Kanal D'den cevap gecikmedi.

BİR SAHNE İLE CEVAP VERDİ

Bir gün sonra kanalın resmi hesabından, Abdullah'ın başrolünde yer aldığı "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisinden bir sahne paylaşıldı ve gülücük emojisi eşliğinde tepki verildi.

KANAL D'DEN CEVAP GEÇİKMEDİ

Yapılan paylaşım hesaba sabitlenerek Abdullah'a karşılık verildi. Abdullah, kanalın tepkisini alınca, "Ya çen 1 gün çonya bana laf mı çoktun. Sabitlemiş... Aylin rahmet istedi diye yorumladım" şeklinde cevap verdi.

Abdullah'ın, başrolünde yer aldığı ve büyük bir hayran kitlesi edindiği "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisi, 2010-2013 yılları arasında Kanal D'de yayınlanmıştı.

 

 

 

FARAH'TAN CEVAP GELDİ

Kanal D'nin videolu cevap vermesi üzerine Farah Zeynep Abdullah'tan Cevap Geldi.

Sosyal medya hesabından Yaptığı paylaşım şu şekilde;

ya çen 1 gün çonya bana laf mı çoktun@KanalD SABİTLEMİŞ PUUAHAH aylin rahmet istedi diye yorumladım rip queen

 

 

Bakmadan Geçme