• Haberler
  • Dizi
  • Kan Çiçekleri Son Bölüm 219. Bölüm İzle 29 Aralık Cuma

Kan Çiçekleri Son Bölüm 219. Bölüm İzle 29 Aralık Cuma

Kan Çiçekleri Son Bölüm 219. Bölüm İzle 29 Aralık Cuma... Kanal 7'nin hafta içi her gün yayınlanan dizisi Kan Çiçekleri 219. Bölüm İzle 29 Aralık Cuma. gününde izleyici ile buluşuyor. Sevilerek ve beğenilerek izlenen dizilerden olan Kan Çiçekleri'nin bu bölümünde neler yaşanacak?

Baran Tuzağa Sürükleniyor

 

 

Cihan, kapatıldığı kulübeden kaçmak için çabalarken, Karabey ailesi her yerde onu aramaktadır. Kardeşini bulamadığı için öfkeden deliye dönen Baran, kaçırılma olayının arkasında, düğünü tarayan kişinin olduğuna inanır ve Dilan ile birlikte Sabiha’ya giderler. Sabiha’dan ailenin gerçek düşmanını öğrenmek ister. Sabiha ise Baran’a Cevahir adını vermek konusunda tereddütlüdür.

Bu sırada Baran, Fırat, Kudret ve Hasan’a aynı anda gelen ve Cihan’ın yerine ait konum bildiren mesajlar herkesi heyecanlandırır. Fakat her mesajda ayrı bir konum verilmiştir ve Cihan’ı içlerinden hangisinin bulacağına dair bir oyun kurulmuştur. Baran ve diğerleri bunun bir tuzak olduğunu anlasalar da bu dört konumdan birinde Cihan’a ulaşma ihtimali üzerinden harekete geçerler. Bu yollardan herhangi birisinin sonunda Cihan’a ulaşabilecekler midir?

Cihan’ı bir kulübede kapalı tutan Cevahir ise yıllardır hesapladığı ve üzerine çalıştığı Baran’ı bitirme planını büyük bir keyifle seyrederken, daha büyük ve acımasız bir oyunun hazırlığı içindedir. Kardeşini kurtarmak için her şeyi göze alan Baran, onu can evinden vuracak olan bu tuzağa düşecek midir?

Cevdet ve Cevriye’nin hayatında, lokantayla birlikte yeni bir sayfa açılmıştır. Hayalini kurdukları iş artık avuçlarının içerisindedir. Fakat Karı koca işleri yoluna koymaya çalışırken, Harun ve Yasmin’in yapılacak bir yemek üzerinden yaşadıkları gerginlik, yeni sorunların habercisidir.

Kan Çiçekleri Son Bölüm 218. Bölüm 28 Aralık Perşembe İzlemek İçin Tıklayınız

Bakmadan Geçme