• Haberler
  • Yerel
  • İstanbul'da Bayramda Toplu Taşıma Ücretsiz mi?

İstanbul'da Bayramda Toplu Taşıma Ücretsiz mi?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), bayramda ulaşımının ücretli mi veya ücretsiz mi olacağı hakkında bir açıklama yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), bayram süresince alınacak tedbirler hakkında bir açıklama yaptı.

İBB'nin bildirisine göre, 16-19 Haziran tarihleri arasında kutlanacak bayram boyunca ekiplerin 7 gün 24 saat görev yapacağı belirtildi.

HAYVAN KESİM YERLERİ HİZMETTE OLACAK

İBB'ye ait olan 5 tesis, Avrupa Yakası'nda 2 ve Anadolu Yakası'nda 3 olmak üzere, hayvan satışı ve kesim hizmeti verecek. Modern barınma ve kesim tesislerinde, olası arızalara karşı ekipler sürekli hazır bulunacak. Kesilen hayvanların etlerini paketlemek için 240 bin poşet ücretsiz olarak temin edildi.

ÜCRETSİZ OLACAK

Bayram süresince, kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahipleri, 16-19 Haziran tarihlerini kapsayan 4 günlük dönemde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) ait toplu taşıma araçlarından ücretsiz olarak faydalanabilecekler.

HİZMETE DEVAM EDECEKLER

İETT, Metro İstanbul ve Şehir Hatları gibi kuruluşlar, ihtiyaç halinde ek seferler düzenleyecekler. İBB Deniz Taksi hizmeti ise 7 gün 24 saat boyunca kesintisiz olarak devam edecek. Ayrıca, bayram boyunca Kuzguncuk, Moda, Kadıköy, Beşiktaş ve Çubuklu iskelelerinde yer alan vapur kafeleri de hizmete açık olacak.

MUHABİR HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme