İnvincible 3. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Süper kahraman evrenlerinden belki de en ilginci olan İnvincible, ilk sezonuyla çok beğenilmesinin ardından ikinci sezon finalini de geçtiğimiz günlerde yaptı. Peki üçüncü sezonun ne zaman yayınlanacak?

Amazon Prime platformunda çıkışını yapmasından beri Boys dizisi ile beraber oldukça konuşulan İnvincible, ilk sezonun ardından uzun bir sessizliğe gömülmüştü. İlk olarak Mart 2021’de yayınlanan dizi, 2 yıllık sessizliğinin ardından 2. Sezonu ile geçtiğimiz aylarda bizlerle buluştu. Ancak 8 bölümden oluşan 2. Sezonun ilk 4 bölümü yayınlanırken, kalan 4 bölüm için sezon arasına gidildi. Bu karar birçok hayranın tepkisine yol açsa da ikinci sezonun ikinci yarısını da tamamlayan dizi için artık izleyiciler 3. Sezonu beklemeye başladı.

3. sezon ne zaman çıkacak?

İnvincible 3. sezonunun ne zaman yayınlanacağına dair net bir tarih belirtilmedi. Ancak beklentiler dizinin 3. sezonunun gelecek sene çıkması yönünde. Dizi her ne kadar seviliyor olsa da sezonlar arasındaki zaman farkının kısalması gerektiği bir gerçek. Bu sayede diziye olan ilgi de azalmamış olacak. Muhtemelen yapımcılar da bunu bildiğinden ve gelen tepkiler ışığında da sevilen dizinin 3. sezonu gelecek yıl bu dönemlerde izleyicilerle buluşacak.

10 sezon planlanıyor

Dizinin yaratıcıları çizgi romanlar ile paralel olarak 10 sezonluk bir senaryo planladıklarını açıklamışlardı. Ancak dizi bu hızla yayınlanmaya devam ederse bu en az 20 yıl sürecek, yani çalışmaları hızlandırmaları gerekiyor.

Bakmadan Geçme