İnvincible 2. Sezon 5. Bölüm Ne Zaman Çıkacak?

Süper kahraman evrenlerinden belki de en ilginci olan İnvincible, ilk sezonuyla çok beğenilmesinin ardından ikinci sezonu ile tekrardan aramızda. Peki ikinci sezonun 5. bölümü ne zaman yayınlanacak?

Amazon Prime platformunda çıkışını yapmasından beri Boys dizisi ile beraber oldukça konuşulan İnvincible, ilk sezonun ardından uzun bir sessizliğe gömülmüştü. İlk olarak Mart 2021’de yayınlanan dizi, 2 yıllık sessizliğinin ardından 2. Sezonu ile geçtiğimiz aylarda bizlerle buluştu. Ancak 8 bölümden oluşan 2. Sezonun ilk 4 bölümü yayınlanırken, kalan 4 bölüm için sezon arasına gidildi. Bu karar birçok hayranın tepkisine yol açsa da ikinci sezonun ikinci bölümünü beklemekten başka çaremiz yok.

2. sezon 5. bölüm ne zaman çıkacak?

İnvincible 2. sezonunun 5. bölümünün ne zaman yayınlanacağına dair net bir tarih belirtilmedi. Ancak tahminlere göre şubat ayından önce gelmesi çok zor bir ihtimal. Muhtemelen sevilen dizinin 2. sezonunun 2. yarısı ilkbahar aylarında izleyicilerle buluşacak.

10 sezon planlanıyor

Dizinin yaratıcıları çizgi romanlar ile paralel olarak 10 sezonluk bir senaryo planladıklarını açıklamışlardı. Ancak dizi bu hızla yayınlanmaya devam ederse bu en az 20 yıl sürecek, yani çalışmaları hızlandırmaları gerekiyor.

Bakmadan Geçme