• Haberler
  • Spor
  • İlk Maçı da Arda Kardeşler Yönetmişti! İşte O Maçtaki Tartışmalı Kararları

İlk Maçı da Arda Kardeşler Yönetmişti! İşte O Maçtaki Tartışmalı Kararları

Süper Lig'de 37.hafta maçında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak kritik derbiyi Arda Kardeşler yönetecek. Sosyal medyada Arda Kardeşler'in atanmasına hem Fenerbahçeliler hem de Galatasaraylılar teki gösteriyor. Peki Arda Kardeşler 0-0 biten sezonun ilk yarısındaki maçta hangi tartışmalı kararlar almıştı? İşte detaylar:

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe, sahasında Galatasaray ile 0-0 berabere kaldı. Maçın hakemi Arda Kardeşler birçok yazardan eleştiri aldı.

Arda Kardeşler'in derbi raporu

Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Galatasaray deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşırken, mücadeleyi hakem Arda Kardeşler yönetti.

Kardeşler, derbide toplam 7 kez kartına başvurdu.

KART ÇIKAN İSİMLER

Kardeşler, müsabakada sarı-kırmızılılarda Lucas Torreira, Sacha Boey, Hakim Ziyech ve Kerem Aktürkoğlu’na, sarı-lacivertlilerde de Bright Osayi-Samuel, İrfan Can Kahveci ve Joshua King’e sarı kart gösterdi.

SEZONUN FAUL REKORU

İlk kez Fenerbahçe - Galatasaray derbisi yöneten Arda Kardeşler, 90 dakikada toplamda 45 faul düdüğü çaldı.

Fenerbahçe - Galatasaray arasındaki derbi, Süper Lig'de bu sezon en çok faulün çalındığı maç oldu.

45 faul, Opta'nın detaylı analize başladığı 2014/15 sezonundan bu yana en çok faul düdüğü çalan Fenerbahçe - Galatasaray maçı oldu.

ERMAN TOROĞLU HAKEM HATALARINI BÖYLE YAZDI!

Sabah Gazetesi yazarı Ahmet Çakar, Süper Lig'in 18. haftasında oynanan ve 0-0 biten Fenerbahçe - Galatasaray derbisini yorumladı.

ARDA KARDEŞLER GÖREMEDİ!

90 dakikada net bir pozisyon var mı? Hayır. Organize atak var mı? O da yok. Sonuçta bu rezil maçın hakkı, 0-0'dı ve öyle de bitti. Böyle maçlarda hakeme çok iş düşer derler. Aslında düştü de. Sakın ona 'Her şeye faul çaldı' demeyin, çünkü çaldıklarının hemen tamamı gerçekten fauldü. Maçta tek kritik pozisyon var. İlk yarıda Djiku, bir yan topta İcardi'nin kafasına yumruk tokat karışımı vuruyor. Top oyunda, karar penaltı olmalıydı. Diyelim ki Arda Kardeşler göremedi, VAR'daki hakem ne iş yapar? VAR daveti gelse Arda Kardeşler penaltıyı verecek, bir de herhalde Djiku'yu yaptığı hareketten dolayı oyundan atacaktı. Bu tokat-yumruk karışımını hafifletmek, yok saymak için hiçbir şeye sokamayız. Tamam, yan toplarda tutma, itme, çekme oluyor. Abartılı değilse 'Futbolun doğasına uygun' diyoruz ama yumruk-tokat futbolun doğasına asla uygun değil..

Bakmadan Geçme