Icardi Galatasaray'dan Ayrılıyor mu?

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi, yaptığı hamleyle kafaları karıştırdı. Milyonlarca kişi yıldız oyuncunun hamlesi sonrası Icardi Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Sorusunu sormaya başladı.

Süper Lig devi Galatasaray'da flaş Icardi gelişmesi yaşanıyor. Takımın gol makinesi olan ve taraftarlar tarafından da çok sevilen Mauro Icardi'nin son hamlesi Galatasaray taraftarını endişelendirmeye başladı.

Bu sezon attığı 25 golle Süper Lig'in gol kralı olan Galatasaray'ın Arjantinli Yıldızı Icardi'nin, Erden Timur'un istifasının ardından takımdan ayrılacağı konuşulmuştu.

GALATASARAY'I SİLDİ!

Yıldız oyuncunun son yaptığı hamleyle sosyal medya hesabından "Galatasaray" başlıklı öne çıkarılanlar kısmını kaldırdı. Icardi'nin bu hareketi Galatasaray defterini kapattı mı? Icardi Galatasaray'dan ayrılıyor mu? sorularını da beraberinde getirdi.

Gelecek sezon için güçlü bir kadro kurmanın planlarını yapan Galatasaray şampiyonluğu getiren Icardi başta olmak üzere birçok oyuncu ile devam etmek istiyor.

Taraftarın da sevgilisi olan Icardi'nin takımdan ayrılmasının sarı-kırmızılı camiada deprem etkisi oluşturabileceği belirtiliyor.

Bakmadan Geçme