Kuruluş Osman 128. Bölüm ATV 31 Mayıs Çarşamba Yeni Bölüm İzle..

Kuruluş Osman 128. Bölüm ATV 31 Mayıs Çarşamba Yeni Bölüm İzle.. ATV'de ilk bölümüyle ekranlara gelen ve çok sevilen Kuruluş Osman adlı  dizi Her hafta Çarşamba günleri 20.00'da ATV ekranlarında İzleyicileri ile buluşuyor! Kuruluş Osman Dizisi bugün 31 Mayıs 20.00'da 128. bölümü ile seyircileri ile buluşacak.. Başrolünde Burak Özçivit, Yıldız Çağrı Atiksoy, Seda Yıldız, Özge Törer, Rüzgar Aksoy, Çağrı Şensoy, Yiğit Uçan, Emin Gürsoy, Burak Alp Yenilmez, Miray Akar gibi birçok isim bulunan dizi ilk bölümünün yayınlanmasıyla büyük seyirci kitlesine ulaştı. Merakla beklenen yeni sezonda Yalnız Kurt dizisinde bugün 128. bölümde neler olacak? Dizinin 128. bölüm fragmanı izle! Kuruluş Osman 128. Bölüm ATV 31 Mayıs Çarşamba Yeni Bölüm İzle..

Kuruluş Osman 128. Bölüm ATV 31 Mayıs Çarşamba Yeni Bölüm İzle..

Kuruluş Osman 128. Bölüm 1. Fragmanı İzlemek İçin Tıkla..

Kuruluş Osman Dizisinde Son Bölümde Ne Yaşandı? 127. Bölüm Tek Parça İzlemek İçin Tıkla..

Kuruluş Osman Dizisinde Son Bölümde Ne Yaşandı? 127. Bölüm Tek Parça İzlemek İçin Tıkla..

Kuruluş Osman Dizi Konusu Nedir?


Obasını, Yenişehir'e taşıyan Osman Bey, bu şehirde kuracağı devletin temellerini atacaktır. Bu uğurda atılan adımlardan biri 'divan' kurmak olacaktır. Artık mesele anında toplanan 'toy' geride kalmıştır. Osman Bey, Bey'leri ile 'divan' kuracak burada istişarelerde bulunacaktır. Ancak bu 'divan' aynı zamanda, Osman Bey'i içeriden zayıflatmak isteyen dost görünen düşmanlar için kendilerini gösterme alanı olacaktır. Osman Bey devlet kurma hedefi ile büyüdükçe, daha büyük düşmanlarla mücadele etmek zorunda kalacaktır. İçeride dost gibi görünen düşmanla mücadele eden Osman Bey, dışarıda Bizans ile bir mücadele içine girecektir. Osman Bey, hedefini koymuştur, Bursa ve İznik'in yolunu açacak olan Marmara Hisarı'nın fethi!

Kuruluş Osman Dizi Oyuncuları Kimdir?


Kuruluş Oman Dizisinde Burak Özçivit, Yıldız Çağrı Atiksoy, Seda Yıldız, Hakan Yılmaz , Özge Törer, Rüzgar Aksoy, Çağrı Şensoy, Yiğit Uçan, Deniz Hamzaoğlu, Nihat Altınkaya, İpek Karapınar, Emin Gürsoy, Berk Erçer , Almıla Uluer Atabeyoğlu, Kaan Yalçın, Burç Kümbetlioğlu, Abidin Yerebakan, Açelya Özcan, Taha Baran Özbek, Begüm Çağla Taşkın, Fatih Ayhan (Baysungur), Burak Alp Yenilmez, Miray Akay, Caner Nalbantoğlu, Aybars Kartal Özson, Yaman Balcı, Cemre Demircan, Noyan Üzer gibi birçok başarılı oyuncu yer almaktadır.


Kuruluş Osman 128. Bölüm ATV 31 Mayıs Çarşamba Yeni Bölüm İzle..

Bakmadan Geçme