Survivor 116. Bölüm 31 Mayıs Çarşamba TV8 İzle..

Survivor 116. Bölüm 31 Mayıs Çarşamba TV8 İzle.. Tv8 Ekranlarında yayınlanan ve milyonlarca kişinin çok sevdiği ve izlediği yarışması Survivor Her Akşam 20.00'da izleyenleri ile buluşmaktadır. Sunuculuğunu Murat Ceylan'ın üstlendiği programda 3 takım yer alacak. Ünlüler ve gönüllülerin yanı sıra fenomenlerin de yarışacağı programda kadroda kimler yer aldı? Ünlüler takımında hangi isimler yer almaktadır? Gönüllüler takımında hangi isimler yer almaktadır? Fenomenler takımında hangi isimler yer almaktadır? Survivor 2023 Ünlüler, Gönüllüler ve Fenomenler 'de hangi takım oyunu kazanacak? Survivor 2023 heyecanlana beklenen 116. Bölümü bu akşam 31 Mayıs Çarşamba 20.00'da tv8 ekranlarına gelecek. Survivor 116. Bölüm 31 Mayıs Çarşamba TV8 İzle..

Survivor 116. Bölüm 31 Mayıs Çarşamba TV8 İzle..

Survivor 116. Bölüm Fragmanı İzle..

Survivor 115. Bölüm Son Bölüm Tekrarını İzle..

Survivor Ünlüler Takımında Kimler Yer Almaktadır?

Survivor Ünlüler Takımında Zeynep Alkan, Ümit Erdim, Aysu Keskin, Cansu Tuman, Yusuf Güney, Seçkin Piriler, Murat Eken, Berdan Mardini, Barış Telli yer almaktadır.

Survivor Gönüllüler Takımında Kimler Yer Almaktadır?

Survivor Gönüllüler Takımında Aziz Ozan Dilber, Gizem Avcı, Osman Can, Aleyna Elibol, Asena Demirbağ, Özgür Tetik, Tunga Sayan, Kardelen Kalender, Walison Fonseca  yer almaktadır.

Survivor Influencer Takımında Kimler Yer Almaktadır?

Survivor Influencer Takımında Alper Rende, Buse Plan, Kürşay Juan, Halil İbrahim Göker, Chaby Han, Elanur Pat  yer almaktadır.

Survivor 116. Bölüm 31 Mayıs Çarşamba TV8 İzle..

Bakmadan Geçme