• Haberler
  • Dizi
  • Ramazan Sevinci 18 Nisan Salı 27. Bölüm TRT 1 Yeni Bölüm İzle..

Ramazan Sevinci 18 Nisan Salı 27. Bölüm TRT 1 Yeni Bölüm İzle..

Ramazan Sevinci 18 Nisan Salı 27. Bölüm TRT 1 Yeni Bölüm İzle.. TRT ekranlarının sevilen ve izlenen programı Ramazan Sevinci Ramazan Ayı Boyunca 18:15'de izleyenleri ile buluşmaktadır. TRT, ayların en hayırlısı olan Ramazan ayının gelmesiyle bu kutlu ayın vazgeçilmez ve değişmez programları olan Ramazan programlarını her yıl olduğu gibi bu yıl da izleyicilerine sunacak. “Ramazan Sevinci” ve “Sahur Bereketi” programları Ramazan ayı boyunca her gün  TRT 1 ekranlarından yayınlanacak. Ramazan ayı boyunca 18.15'te  TRT 1’de  canlı yayınlanacak olan iftar programı “Ramazan Sevinci” bu yıl Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerif'inden ekrana gelecek. Sunuculuğunu Serdar Tuncer’in yapacağı programda Kur’an-ı Kerim tilavetleri, konuklarla Ramazan ayının ruhuna ve manevi iklimine uygun sohbetler yer alacak. Ramazan Sevinci Programında bugün hangi konuklar ve konular yer alacak? Ramazan Sevinci 18 Nisan Salı 27. Bölüm TRT 1 Yeni Bölüm İzle..

Ramazan Sevinci 18 Nisan Salı 27. Bölüm TRT 1 Yeni Bölüm İzle..

Ramazan Sevinci Programı Fragmanı İzle..

TRT, ayların en hayırlısı olan Ramazan ayının gelmesiyle bu kutlu ayın vazgeçilmez ve değişmez programları olan Ramazan programlarını her yıl olduğu gibi bu yıl da izleyicilerine sunacak. “Ramazan Sevinci” ve “Sahur Bereketi” programları Ramazan ayı boyunca her gün TRT 1 ekranlarından yayınlanacak. Ramazan ayı boyunca 18.15'te  TRT 1’de canlı yayınlanacak olan iftar programı “Ramazan Sevinci” bu yıl Ayasofya-i Kebîr Cami-i Şerîfi’nden ekrana gelecek. Sunuculuğunu Serdar Tuncer’in yapacağı programda Kur’an-ı Kerim tilavetleri, konuklarla Ramazan ayının ruhuna ve manevi iklimine uygun sohbetler yer alacak.

Ramazan Sevinci 26. Bölüm Son Bölüm Tekrarını İzlemek İçin Tıkla..

Ramazan Sevinci 26. Bölüm Son Bölüm Tekrarını İzlemek İçin Tıkla..

TRT, ayların en hayırlısı olan Ramazan ayının gelmesiyle bu kutlu ayın vazgeçilmez ve değişmez programları olan Ramazan programlarını her yıl olduğu gibi bu yıl da izleyicilerine sunacak. “Ramazan Sevinci” ve “Sahur Bereketi” programları Ramazan ayı boyunca her gün TRT 1 ekranlarından yayınlanacak.

Ramazan Sevinci 18 Nisan Salı 27. Bölüm TRT 1 Yeni Bölüm İzle..

Bakmadan Geçme