Gülümse Kaderine Dizisi Neden Final Yaptı? Gülümse Kaderine Beş Bölümde Bitti!

İlk bölümü ile internette çok konuşulan ancak izleme noktasında istediği seviyeyi bulamayan dizi Gülümse Kaderine, kaderine gülümseyerek ekranlara veda ediyor. 4 bölüm yayınlanan dizi bu hafta 5.bölüm fragmanının yayınlanması ile final yapacağını ilan etti. Gelecek hafta 5.bölümü yayınlanacak Gülümse Kaderine son zamanlarda en erken biten dizi olmuş olacak.

GÜLÜMSE KADERİNE KADERİNE YENİK DÜŞTÜ!

Dizide yetim kızların çocuk esirgeme yurdundan geceleri kaçarak yaşadıkları gizli hayatın konusu ele alınmıştı. İlk bölümü ile sevişme sahnesi ve kadına hakaret gibi konulardan dolayı tepkiler alan dizi istediği reytingi bulamadı. Fox TV'de hemen her dizide yer alan sevişme sahneleri birçok dizinin reytinglerinde istendik etkiyi verip diziyi uçururken bu kez beklenen olmadı. Zira kadına bakış açısı olarak kötü bir imaj çizen dizi sosyal medyada çok fazla eleştiri aldı. 

Ancak dizide en çok beğenilen karakterin tecavüzcü rolünde oynayan Erkan Meriç olması da dikkatten kaçmadı. Sosyal medyada oyunculuğuna birçok methiyeler dizilen Erkan Meriç dizide tecavüz sahnesinde dikkat çekmişti.

Reytinglerde çakılarak ekranlara veda eden Gülümse Kaderine dizisinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyordu.

Mine Tugay, Burak Sergen, Sude Zülal Güler, Bahar Şahin, Doğan Bayraktar, Yalçın Hafızoğlu, Erkan Meriç, Aslı Sümen, Ertuğrul Postoğlu, Ahu Sungur, Müge Su Şahin, Sevinç Kumaş, Nazan Diper, Aslı Samat, Ülkü Hilal Çiftçi, Bade Arazlı ve Duygu Arda.

Bakmadan Geçme